Suositut naisten seksilelutNopea toimitus!

Lähetämme tilauksia kaikkina arkipäivinä. Toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivän kuluessa maksetusta tilauksesta (viikonloput ja juhlapyhät vaikuttavat toimitusaikaan).

Kun pakettisi lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua toimitustavasta riippuen GLS/Posti tai DPD/DHL-sivuilta.

Huom! Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron oikein tilauslomakkeeseen, näin varmistat tilauksen sujuvan toimituksen!

Toimituskulut

  • GLS/Posti: 9.90
  • DHL/DPD: 13.95
  • Yli 99€ arvoiset tilaukset toimitus ilmaiseksi 0€

Tilaa useampia tuotteita kerralla niin toimituskulujen osuus hinnasta ei nouse niin suureksi. Hintamme ovat Suomen halvimpia ja valikoimamme yksi laajimmista!

Toimitus Suomesta / EU-alueelta

Kaikki tilaukset lähetetään omasta seksivälinevarastostamme Suomesta tai EU-alueelta, joten ne saapuvat aina suoraan vastaanottajalle ilman tulli tai muita tuontimuodollisuuksia tai lisäkustannuksia.

Huomaamaton toimitus!

Pakkaamme tilaukset neutraaleihin ja tukeviin laatikoihin, joista ei ilmene lähetyksen sisältö. Lähettäjänä ei ole “Mansikkamato”, vaan “ACCESSORIES UNLIMITED”, joten tilauksesi saapuu aina huomaamattomasti perille.