Nopea toimitus 3-5 työpäivää!

Nopea DHL Express toimitus!

Lähetämme kaikki tilaukset DHL:n kautta. Kuriiri tuo lähetyksen ovellesi 3-5 arkipäivän kuluessa maksetusta tilauksesta (viikonloput ja juhlapyhät vaikuttavat toimitusaikaan).

Kun pakettisi lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua DHL Express sivuilta.

Seuraa lähetystä tästä linkistä!

Kotiosoitteisiin tilatut lähetykset jaetaan yleensä iltaisin. Yritysosoitteisiin tilatut lähetykset toimitetaan yleensä ennen 16:00.

Saat ennakkotiedon tekstiviestinä tulossa olevasta lähetyksestä. Jos et ole paikalla kuriirin käydessä, voit sopia uuden toimitusajankohdan lähettämällä viestin tai soittamalla DHL Express asiakaspalveluun. Huom! tarvitset meiltä saamasi lähetystunnuksen.

Toimituskulut

  • Ovelle toimitettuna 9.90€
  • Yli 99€ arvoiset tilaukset ovelle toimitettuna ilmaiseksi 0€

Tilaa useampia tuotteita kerralla niin toimituskulujen osuus hinnasta ei nouse niin suureksi. Hintamme ovat tutkitusti Suomen halvimmat ja valikoimamme laaja! Tilaa samalla esim. liukuvoiteita yli 300 liukasteen valikoimastemme.

Huomaamaton toimitus!

Pakkaamme tilaukset neutraaleihin ja tukeviin laatikoihin, joista ei ilmene lähetyksen sisältö. Lähettäjänä ei myöskään ole “Mansikkamato”, vaan yrityksemme, joten tilauksesi saapuu aina huomaamattomasti perille.