Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!

 

Kirjelähetys / paketti postitse – ilmainen 0€

Lähetämme tilaukset postitse. Painosta ja maksutavasta riippuen joko kirjelähetyksenä tai pakettina. Mikäli kirje mahtuu postiluukusta / laatikkoon, se tulee suoraan perille. Paketti on noudettavissa postin palveluja tarjoavasta pisteestä. Varmista, että puhelinnumero tulee oikein, sillä paketin saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan tekstiviestinä!

Kun pakettisi on lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua postissa.

Seuraa lähetystä tästä linkistä!

Toimitus pakettiautomaattiin  – ilmainen 0€

Huom! Jos haluat noutaa lähetyksen pakettiautomaatista, toimi seuraavasti:

  1. Etsi sinua lähin pakettiautomaatti tästä.
  2. Kopioi automaatin nimi ja laita se kassa-sivulla lisätiedot-kenttään ja mainitse, että haluat toimituksen pakettiautomaattiin.

etsi-pakettiautomaatti

 

ohjeet

Postitse postiennakolla – 12.90€

Postiennakko ei ole valittavissa maksutavaksi varkkokaupassamme, mutta voimme lähettää tilauksen postiennakkopakettina, jolloin se maksetaan noudon yhteydessä. Mikäli haluat toimituksen postiennakolla, soita tilauksesi niin homma järjestyy!

Kotiintoimitus / kuriiri – 19.80€

Kuriiri tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen! Voiko ostosten tekeminen olla enää tämän helpompaa? Kuriiri soittaa ja sopii tarkan toimitusajan.


Huomaamaton toimitus!

Pakkaamme tilaukset neutraaleihin ja tukeviin lähetyspusseihin tai laatikoihin, joista ei ilmene lähetyksen sisältö. Lähettäjänä ei myöskään ole ”Mansikkamato”, vaan yrityksemme.