tarjousSinä päätät paljonko haluat maksaa valitsemastasi tuotteesta!

Hintamme ovat kiistatta Suomen edullisimmat, voit vertailla niitä kilpailijoihimme niin näet, että näin todellakin on! Mutta huippuedullisetkaan hintamme eivät ole kiveen hakattuja, vaan olemme valmiit vielä tinkimäänkin niistä!

Näin tinkiminen verkkokaupassa toimii:

 1. Valitse mikä tahansa tuote ja klikkaa “Teet Tarjous” nappia. Kerro paljonko olet valmis tuotteesta maksamaan ja emailisi. Huom! Nappi on näkyvissä vain asiakastililleen kirjautuneille, voit rekisteröidä oman tilin tästä!
 2. Saat pian meiltä sähköpostin, jossa kerromme onko tarjouksesi hyväksytty. Jos ehdottamasi hinta hyväksyttiin voit nyt tilata ja maksaa tuotteen klikkaamalla mailissa olevaa linkkiä.
  Samalla voit tietenkin tilata myös muita tuotteita!

Tässä muutama vinkki:

 • Satasen tuotteesta ei kannata tarjota yhtä euroa, koska luultavasti joudumme jättämään moisen hyväksymättä, eli tarjoa omasta mielestäsi järkihinta niin eiköhän kaupat synny! Kannattaa huomioida tuotteen alkuperäinenkin hinta, eikä pelkästään alehintaa, kun mietit järkihintaa!
 • Jos tarjouksesi on melkein hyväksyttävissä, saatat saada meiltä sähköpostitse vastatarjouksen. Jos se on mielestäsi ok, voitkin siirtyä ostamaan tuotteen tingittyyn hintaan!
 • Jos hyväksytty hinta on alle minimitoimituksen (15€) niin voit lisätä tilaukseesi muita tuotteita, jotta minimitilausraja tulee täyteen. Kaikkiin tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus!
 • Tilauksessa voi olla ainoastaan yksi “tingitty” tuote (hintammehan ovat muutenkin vähän liiankin edullisia!)
 • Huom! Kun tarjouksesi on hyväksytty, on tärkeää, että siirryt sivuillemme saamassasi emailissa olevan linkin kautta, jotta saat tuotteen tingittyyn hintaan! Tinkimäsi hinta näkyy tuotteen kohdalla vain ostoskorissa ja maksusivulla.
 • Huom! Hyväksytty tarjous on voimassa vain 48h, joten on tärkeää, että ostat tuotteen tuon ajan kuluessa!
 • Jos et haluakkaan ostaa tuotetta tinkimääsi hintaan, niin no problem, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  Tekemäsi tarjous ei sido sinua, tämä ei ole huutokauppa vaan tinkimistä ja tämän on tarkoitus olla hauskaa.
  Mutta olisihan hölmöä jättää edulliset kaupat tekemättä?

Ei muuta kuin tinkimään!

Tinkimistoiminto on toistaiseksi pois käytöstä.