Tenga Masturbaattorit

Tenga masturbaattorit

Tenga Original Cup masturbaattorit

Original Cup sarjasta kaikki sai alkunsa! Kymmenet miljoonat miehet saavat tyydytyksen joka vuosi näistä käteen istuvista ja kalua kiihottavista masturbaattoreista. Malleja on useita ja ne ovat sisäpuolelta erilaisia, tuoden jännittävää vaihtelua itsetyydytykseen. Oletko jo kokeillut kuinka upean erilaisia tuntemuksia ja suorastaan räjähtäviä laukeamisia näillä saa aikaan?

Voiko Original Cup masturbaattoreita käyttää uudelleen?

Nämä on tarkoitettu kertakäyttöisiksi. Ne kulkevat mukana kätevästi vaikka matkalla ja ovat heti käyttövalmiita. Kuin poistat suojan, sisältä löytyy kiihottava tunneli, jossa on jo valmiina myös liukaste. Kalu vaan sisään ja antaa mennä! Mikään ei tietenkään estä käyttämästä näitäkin useampia kertoja, mutta silloin käytössä kannattaa olla kondomi, sillä näiden puhdistaminen ei ole kaikista helpointa. Parhaimmillaan nämä ovat heti “tuoreeltaan” käytettyinä.

Katso kaikki valikoimassamme olevat Tenga tuotteet.

Tenga Air Tech uudelleen käytettävät masturbaattorit

Air Tech sarjan itsetyydytysvälineet muistuttavat ulkonäöltään Original Cup sarjaa, mutta ne eroavat ratkaisevalla tavalla toisistaan, sillä nämä on tarkoitettu uudelleenkäytettäviksi. Sarjaan kuuluu toinen toistaan kiihottavemmalta tuntuvia laadukkaita, mutta järkevästi hinnoiteltuja masturbaattoreita. Nämä sopivat hyvin mukana kuljetettaviksi ja toimivat hyvänä partnerin korvikkeena vaikkapa yksinäisenä iltana hotellissa!

Katso kaikki valikoimassamme olevat Tenga tuotteet.

Tenga Flip Zero – kun haluat laueta aina täysillä!

Flip Zero sarjan masturbaattorit ovat suorastaan lenegndaarisia, mitä itsetyydytysvälineisiin tulee. Eri malleista löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan ja nautinnollisimman. Nämä on tehty kestämään ja toistuvaan käyttöön. Flip Holet avautuvat, joten ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen haalealla vedellä. Avattavan rakenteen ansiosta myös likaste on helppo levittää sisäpuolelle. Flipholessa on kolme “painiketta” joilla saat sormilla säädeltyä puristusta ja tuntumaa todella kiihottavasti.

Katso kaikki valikoimassamme olevat Tenga tuotteet.

Tenga Spinner masturbaattorit

Spinner masturbaattorit ovat todellista nykytaidetta, mitä itsetyydytykseen tulee. Niiden kurvikas muotoilu yhdessä pienten nystyröiden kanssa saa kalun kuin kalun suoraksi ja laukeamaan ennen näkemättömän nautinnollisesti. Kokeile eri malleja ja löydä oma suosikkisi. Kestävä ja hygieninen materiaali. Helposti puhdistettava. Käteen istuva! Ota kiinni, purista ja anna lastin lentää.

Katso kaikki valikoimassamme olevat Tenga tuotteet.

Tenga Egg itsetyydytysmunat

Aivan oiva konsepti! Kuori “muna” ja sisältä löytyy todella suepr kiihottavan tuntuinen itsetyydytyspäällinen, joka vedetään kalun päälle. Se on kuvioitu sisäpuolelta todella räjäyttävän kiihottavasti ja tietenkin malleja löytyy lukuisia. Kokeile millä lastit lähtee parhaiten! Sopii hyvin myös partnerin käteen kun hän runkkaa sinua. Tietysi munat kulkevat kätevästi mukana vaikka taskussa. Saatavana yksittäin tai six pack:einä!

Muut Tenga seksivälineet

Seksileluperheeseen kuuluu paljon kekseliäitä seksivälineitä, kuten Vacuum Controller, Hole Lotion ja Egg Lotion  liukuvoiteet, Hole Warmer, Iroha sarjan seksilelut ja paljon muuta.

Supersuosittu Suomessa – Tengat aina parhaaseen hintaan!

Tenga on Japanissa iso juttu. Sitä käyttävät kaikki! Niin nuoret urheilijat kuin vähän isommatkin äijät. Japanilla ja Suomella on monessa asiassa hieman oudostikkin paljon yhteistä. Yksi näistä asioista on Tengan suosio. Se on yksi Suomen myydyimmistä masturbaattoreista. Tässä tuotesarjassa Japanilainen kekseliäisyys palvelee Suomalaista kokeilunhalua täydellisen upealla tavoin. Hanki omasi tänään ja nauti upeista laukeamisista!

Kuten tämän tuoteinfosivun poiminnoista huomaakin, Tengan valikoimaan kuuluu paljon muutakin itsetyydytysvälineiden lisäksi. Naisille ja pariskunnille erinomaisia orgasmeja tarjoavat esim. Iroha vibraattorit.

Olemme myyneet Tengaa Suomessa sen markkinoille tulosta lähtien. Mansikkamato seksikauppa tuo Tengat suoraan Eurooppalaiselta jakelijalta, joten voit olla varma, että meiltä saa aina aidon ja alkuperäisen sekä turvallisen ja laadukkaan Tenga-seksivälineen, olipa valintasi itsetyydytysväline tai vibraattori!

Meiltä saat tuttuun tapaan kaikki Tenga-tuotteet aina Suomen parhaaseen hintaan. Tilaa siis omasi jo tänään! Tästä eivät hinnat enää (paljoa) voi laskea. Jos haluat kuitenkin odottaa tarjouksia niin suosittelemme kerran kuussa lähetettävän uutiskirjeemme tilaamista, sillä vain sieltä saat aina uudet tarjouskoodimme – joilla voit saada myös nämä tuotteet entistä edullisemmin!