Nämä takuuehdot ovat osa toimitusehtoja ja käyttöehtoja.

Toimivuustakuu ostohetkellä

Myyjä takaa, että kaikki tuotteet ovat ostohetkellä toimivia. Mikäli tuote on vahingoittunut esim. kuljetuksen aikana tai se on muutoin vioittunut, vaihdamme sen veloituksetta toimivaan.

Laajennettu takuu kolme kuukautta

Myyjä myöntää kaikille tuotteille merkistä ja valmistajasta riippumattoman kolmen kuukauden (3kk) takuun alkaen ostopäivästä. Ostopäivä on se päivä, jolloin asiakas on hakenut tuotteen sisältäneen lähetyksen.

Laajennettu takuu 3kk ei kata seuraavia asioita:

  • Normaali kuluminen. Tyypillinen tälläinen vika on esim. tuotteen pinnan kuluminen.
  • Paristot tai ladattavat akut.
  • Kuluvat osat, kuten penispumppujen tiivisteet ja venttiilit.
  • Tuotteen huolimattomasta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutuneita vikoja. Tyypillisiä tälläisiä vikoja ovat esim. tuotteen ulkokuoren murtuminen esim. putoamisesta johtuen tai esim. silikonipinnan vahingoittuminen vääränlaisen liukasteen tai pesuaineen käytöstä johtuen.

Valmistajan takuu

Osa valmistajista saattaa myöntää tuotteilleen pidemmän takuun, esim. 12kk. Näissä tapauksissa asiakkaan on perehdyttävä tuotteen mukana oleviin takuuehtoihin. Niissä saatetaan edellyttää tuotteen rekisteröintiä valmistajan verkkosivuilla tms. toimia takuun voimaan saamiseksi. Myyjä ei vastaa valmistajan myöntämästä takuusta millään tavoin. Valmistajan takuun ollessa kyseessä asiakkaan on oltava suoraan yhteydessä valmistajaan ja/tai valmistajan edustajaan.

Huomioitavaa

Toimivuustakuu sekä laajennettu takuu ovat aina asiakaskohtaisia, eikä niitä voi siirtää eteenpäin kolmannelle esim. myymällä tai lahjoittamalla tuotteen.

Asiakkaan on perehdyttävä tuotteen mukana mahdollisesti seuraaviin käyttöohjeisiin. Käyttöohjeet ovat useimmiten englanniksi. Käyttöön liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä myyjään.

Myyjän enimmäisvastuun määrä takuuasioissa on aina maksimissaan asiakkaan tuotteesta maksama hinta.

Mikäli havaitset tuotteessa vian tai virheen, jonka arvelet kuuluvan takuun piiriin, ota yhteyttä asiakaspalveluun.