Penis XL Flat Pack peniksenkasvatusvalmiste 60kpl (2kk)

Penis XL Flat Pack peniksenkasvatusvalmiste 60kpl (2kk)

4.00 out of 5
  • Markkinoiden tehokkain peniksenkasvatusvalmiste!
  • 60 tablettia, kahden kuukauden kuuri!
  • Kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta!
  • Tehokas ja toimivaksi todettu peniksensuurentaja.

39.90

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Penis XL peniksenkasvatusvalmiste on luonnonmukainen ravintolisä, joka vaikuttaa penistä suurentavasti ja erektiota parantaen. Jo kahden kuukauden tehokuuri saa ihmeitä aikaan ja lisää molempien saamaa nautintoa seksissä, sillä kukapa ei haluaisi jämäkkäämpää kalua ja kovempaa erektiota? Nyt sinäkin voit saada näkyviä ja tuntuvia tuloksia helposti ja vaivatta. Yksi tabletti kerran pivässä veden kanssa. Pakkauksessa 60 tablettia, jotka riittävät kahdeksi kuukaudeksi. Penis XL tabletit ovat tehokkaita ja turvallisia, sillä ne on valmistettu Euroopassa / Hollannissa. Valmistaja Cobeco Pharma.

Lisää kuurin tehoa käyttämällä peniksen kasvatus laitetta samaan aikaan! Myös penispumput auttavat tehostamaan kuuria. Sekä venytyslaitteet, että pumput auttavat kudosta venymään ja mukautumaan uusiin mittoihin Penis XL -valmisteen vaikuttaessa luonnon omien tehoaineiden avulla mm. verenkiertoa parantamalla.

1 review for Penis XL Flat Pack peniksenkasvatusvalmiste 60kpl (2kk)

  1. 4 / 5

    Tehokas pilleri, huomasin että alkaa vähitellen saada aikaan kovemman erektion ja käytän yhdessä penispumppuharjoitusten kanssa, joten en tiedä mistä johtuu vai yhteisvaikutuksesta, mutta penikseni on kyllä nyt reilun parin kuukauden kuluttua paremmassa ryhdissä ja ehkä suurempikin. Ostin seuraavan satsin ja uuden pumpunkin. Harjoitus on kaiken takana ja näköjään kalunkin kanssa.


Lisää arvio