Sukat ja sukkahousut

Seksikkäät stay-up sukat ja sukkahousut

Yllätä kumppanisi, tunne itsesi haluuavaksi ja korosta sääriäsi. Seksikkäät stay-up sukat ja sukkahousut ovat omiaan lataamaan erotiikkaa tunnelmaan ja saavat varmasti halut heräämään sekä itsellä että kumppanilla.

Stay-up sukat ovat ehkä arkisimmat, mutta toisaalta myös seksikkäimmät mitä asusteisiin tulee. Niitä voi käyttää yhtä hyvin kahden kesken intiimeissä hetkissä kuin rohkeasti muutenkin!

Kaikki valikoimassamme olevat eroottiset sukat ja sukkahousut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ne ovat kestäviä ja näyttävät todella upeilta. Koska ne ovat hyvin joustavia, koko ei ole niin tarkka ja ne istuvat täydellisesti verhoten sääret upean eroottisella tavalla.

Seksikkäät sukat tai eroottiset sukkahousut sopivat upeasti yhteen korsetin tai sukkanauhaliivien kanssa! Yhdistele upeita seksiasuja ja tee itsestäsi tai kumppanistasi todella haluttava!

Paras suomalainen seksikauppa netissä – Mansikkamato tarjoaa laajan valikoiman sukkia ja muista eroottisia asusteita pysyvästi edullisesti!

Filter