Latex ja fetish-asut

Latex ja fetish asut

Verhoile vartalosi kiihoittavan näköisesti ja tuntuisesti! Naisten ja miesten latex asut ja muut fetish-asut sopivat täydellisesti seksiä tihkuviin hetkiin sekä tapahtumiin, joissa haluat erottua eroottisesti eduksesi! Näissä kuuman kiiltävissä seksiasuissa sinut varmasti huomataan olitpa sitten partnerisi kanssa kahdestaan tai suuremman yleisön joukossa.

Latex-asut ovat erittäin joustavia, joten ne eivät ole kokojen puolesta niin tarkkoja, sillä kumimainen lateksi-materiaali on todella hyvin venyvää. Se myös näyttää todella seksikkäältä ja kutsuvan haluttavalta myötäillessään vartaloa täydellisesti.

Lateksi on materiaalina hyvin hoidettuna todella pitkäikäistä ja kestävää. Upea kiilto saadaan palautettua asujen pintaan helposti siihen tarkoitetuilla latex-spray hoitoaineilla, jotka myös hoitavat materiaalia säilyttäen sen kimmoisuuden.

Mansikkamato ei ole turhaan paras seksikauppa netissä, sillä seksiasuvalikoimassamme on ollut alusta alkaen mm. Rimban latex-asut ja paljon muita kutkuttavan upeita fetish-asuja ja asusteita.

Latex asut

Filter