Seksiasut & asusteet

Seksiasut

Kun kaipaat kunnon säpinää sänkyyn, seksiasut ja eroottiset asusteet takaavat, että halut heräävät kaikilla ja intoa riittää!

Koristele itsesi tai kumppanisi haluttavaksi upeilla toinen toistaan houkuttelevemmilla seksiasuilla. Meiltä löydät kiihottavat alusasut, kauniit korsetit, upeat yöasut, stay-up sukat, sukkahousut, catsuit-asut, rooliasut ja paljon muuta!

Korsetti saa kurvit kohdalleen

Tunne korsetin ihana hyväily lantiollasi, tiedät näyttäväsi upealta. Paras seksikauppa netissä – Mansikkamato tarjoaa laajan valikoiman monenlaisia korsetteja, joista löydät varmasti sinua ja kumppaniasi miellyttävät mallit! Katso korsetit tästä!

Naisten seksikkäät pikkuhousut

Seksikkäät pikkuhousut naisille saavat sinut tuntemaan itsesi halutuksi ja kumppanisi haluamaan sinua. Mikä onkaan sen upeampaa kuin paljastaa intiimit paikat riisumalla seksikkäät pikkuhousut jalasta tai vielä parempaa… antaa kumppanin riisua pikkarit vaikka suutaan käyttäen!

Seksikkäät stay-up sukat ja sukkahousut

Seksikkäät stay-up sukat ja sukkahousut kruunaavat kahdenkeskiset erottiset hetket ja miksipäs ei hieman julkisemmatkin hetket! Säihkyviä sääriä kehtaa kyllä esitellä, kun ne on verhottu upeilla sukilla!

Latex ja fetish asut

Meiltä löydät myös laajan valikoiman esim. Rimban latex- ja fetish asuja sekä asusteita korseteista sukkiin ja pitkävartisiin käsineisiin yms.

Vartalosukka saa halut heräämään!

Vartalosukka on upea vartaloa myötäilevä seksiasu, joka ei jätä paljoa arvailujen varaan. Useat näistä eroottisista asuista on upeasti pitsikuvioitu ja ne ovat lantionseudulta avoimia, mikä tekee rakastelun helpoksi myös vaatteet päällä!

Filter