Seksilelut pariskunnilleSeksilelut pariskunnille Mikä on paras pariskunta vibraattori?

Seksilelut pareille ovat kerrassaan toimiva tapa tuoda pientä piristystä parisuhteeseen. Ne tarjoavat myös oivan tavan viettää aikaa yhdessä molemminpuolisten nautintojen merkeissä.

Mutta mikä on paras pariskunta vibraattori? Lelo Tiani ja Noa ovat erinomaisia valintoja, samoin We Vibe tai hieman edullisempi PicoBong Mahana.

Kutsumme näitä kaikki rakastelukiihoittimiksi, koska ne on suunniteltu käytettäväksi yhdessä rakastelun aikana, jolloin nautinnon saavat molemmat.

Myös Lelon high-tech penisrenkaat Tor 2 ja Pino ovat toimiva valinta yhteiseen iltaan. Erityisesti pareille suunniteltujen välineiden lisäksi voi tietenkin käyttää muitakin leluja.

Magic Wand hieromalaite, sormivibrat ja ladattavat hieromasauvat ovat kaikki varsin nautinnollisia myös partnerin käsissä ja aina seksileikekjä voi maustaa sitomisleikeillä ja uusia asentoja voi kokeilla seksikeinujen avulla.

Myös eroottinen hieronta laadukkaalla öljyllä on varmasti tervetullut yllätys toiselle ja hyvä tapa virittäytyä yhdessä tunnelmaan. Pieni panostus yhteiseen intiimiin aikaan seksivälineiden muodossa ei takuuvarmasti mene koskaan hukkaan ja niin osoitat toiselle aidolla tavalla välittäväsi hänestä.

Pari vibraattori

Pari vibraattori sopii sekä esileikkeihin, että käytettäväksi seksin aikana tuomaan lisää nautintoa molemille. Tutustu esim. Lelo seksileluihin, joista löytyy monia erityisesti pareille suunnattuja seksivälineitä.

Pariskunta vibra

Pariskunta vibra tuo yhteisiin hetkiin usein kaivattua lisänautintoa helposti! Pari vibraattori tekee seksistä ja rakastelusta monin verroin nautinnollisempaa molemmille! Tutustu mm. Satisfyer tuoteperheen seksileluihin, joista löytyy paljon seksileluja myös pareille yhteisiin intiimeihin nautintoihin.

Filter