Parhaat vibraattorit naisille!

Paras hinta ja valtava valikoima toinen toistaan nautinnollisempia vibroja ja hieromasauvoja itsetyydytykseen ja esileikkeihin kumppanin kanssa.

Vibraattorivalikoimaamme kuuluu kaikkien tunnetuimpien valmistajien seksilelut, kuten LELO, B Swish, Rocks Off, Svakom, Zini ja Vibe Therapy jne. Sen lisäksi löytyy paljon pienempien brändien sauvoja, joista voi löytää aivan upean mahtavia vaihtoehtoja intiimeihin hetkiin.

Mikä on vibraattorin ja hieromasauvan ero?

Naisille tarkoitetun vibraattorin ja hieromasauvan välillä ei välttämättä ole mitään eroa… mutta on kuitenkin! Me kutsumme vibraattoreiksi kaikkia sellaisia seksivälineitä, jotka värisevät, mutta jotka eivät muistuta muodoltaan penistä. Toisin sanoen vibroista löytyy varsin mielikuvituksellisia ja kekseliäitä nautintovälineitä. Jaottelu on hieman keinotekoinen, mutta yli 10.000 nimikettä käsittävän valikoiman järjestäminen ei ole kaikista helpoin tehtävä.

Ladattavat vibraattorit säästävät paristoja ja luontoa

Osa vibraattoreista on paristoilla toimivia, mutta yhä useampi toimii usb-kaapelin kautta ladattavalla akulla. Ladattavat vibrat ovat varsin käteviä, koska ne kurmittavat ympäristöä vähemmän eikä virta pääse koskaan loppumaan… paitsi tietysti todella kovassa käytössä! Mutta, sauvan saa ladattua vaikka autiolla saarella, jos vaan sattuu olemaa läppäri tai power bank mukana!

Laadukkaat materiaalit

Suurin osa seksileluvalikoimassamme olevista vibraattoreista on valmistettu silikonista tai muista body safe materiaaleista, joten ne ovat turvallisia käyttää ja hygienisiä sekä helppo myös puhdistaa.

Mansikkamato seksikauppa

Katso myös seksilelut naisille osasto ja löydä lisää nautinnollisia seksivälineitä itsetyydytykseen ja muihin intiimeihin hetkiin!

Se makeampi mato – Mansikkamato.fi seksikauppa! Aina edullinen vaihtoehto tehdä huippukivoja seksivälineostoksia.

Vibraattorit naisille erotiikkaliike Mansikkamato

Filter