Erikoiset vibraattorit ja hieromasauvat

Parhaat sormivibraattorit

Sormivibraattorit tuovat eroottisiin leikkeihin upeita nautintoja. sormivibrat sopivat sekä itsetyydytykseen että esileikkeihin kumppanin kanssa.

Mutta minkälainen on hyvä sormi vibraattori? Sormeen kiinnitettävät kiihoitinpäälliset (finger sleeve) ja sormivibraattorit (finger vibe) ovat oiva tapa tutkiskella kehon eri alueita intiimin nautinnollisilla tavoilla ja tuottaa mielihyvää sekä itselle että partnerille.

Oma sormi tai partnerin sormi on usein yksi parhaista nautinnonlähteistä, mutta kiihoittavuutta lisäävällä kuvioinnilla tai nystyröinnillä varustettu ja anatomisesti oikein muotoiltu päällinen tai sormivibra voi muuttaa sormet todellisiksi taikasormiksi mitä seksuaalisiin nautintoihin tulee.

Paras sormi vibraattori

Paras sormivibraattori omaan käyttöön löytyy helpoiten kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja, joita löytyy Mansikkamato seksikaupan valikoimasta paljon,

Virtaviivainen sormivibra parantaa myös ulottuvuutta ja voikin tehdä sormesta täydellisen myös g-pisteen stimulointiin. Kannattaa myös kokeilla tietenkin klitoriksen sormetusta ja rintojen sekä nännien hyväilyä värisevällä sormella… ja voihan sillä hieroa kaluakin!

Muita nautinnollisia seksileluja naisille

Tutustu myös seksikauppa Mansikkamadon supernautinnolliseen klitoriskiihotin valikoimaan sekä muihin naisten seksileluihin. Meiltä löydät suurimpien valmistajien laadukkaat seksivälineet aina halvalla, vertaa vaikka hintaa ja totea itse! Muista myös ilmainen toimitus tarjous.

Filter