Musiikkivibraattorit ja kameravibrat

Vibraattorin ei todellakaan tarvitse olla tylsä! Oletko jo tutustunut musiikkiin reagoiviin hieromasauvoihin tai kameralla varustettuihin vibroihin? Seksikauppa Mansikkamadon laajasta ja edullisesta seksivälinevalikoimasta löydät nämäkin huippukivat tuotteet!

Musiikkivibraattorit

Hieromasauva voi reagoida ääniin, kuten musiikkiin ja muuttaa suosikkikappaleesi ihaniksi värähteleviksi rytmeiksi, mikä avaa upeat biisit aivan uudella todella nautinnollisella ja henkilökohtaisella tavalla tavalla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Musiikkivibraa voi kokeilla tietenkin omissa oloissa ja kaikessa rauhassa sängyllä nautiskellen, mutta osa malleista on suunniteltu pikkuhousuihin sujautettaviksi siten, että viboista nautiskelu onnistuu myös bilettäessä.

Näissä malleissa on myös langaton kauko-ohjain, joten kaikki sujuu huomaamattomasti, jos vaan pystyt pitämään kasvosi peruslukemilla! Tunnetuin musavibravalmistaja on OhMiBod.

Kameravibraattorit

Kameravibraattorit ovat myös mielenkiintoinen tapa nautiskella värähtelyistä. Kameralla varustettu hieromasauva auttaa löytämään g-pisteen ja osumaan vibran kärjellä juuri niihin herkimpiin kohtiin, joiden kutkuttelu saa aikaan orgasmin.

Kameravibra on oiva apu myös partnerin käsissä, silloin hänkin osaa ohjata vibran juuri sinne missä se tuntuu parhaalta ja tietenkin näkymät voivat olla muutenkin antoisia. Kameralla varustettuja hieromasauvoja löytyy Svakom mallistosta!

Filter