Klitoriskiihottimet

Laaja valikoima ja paras hinta! Pienikokoiset klitoriskiihottimet kulkevat helposti myös mukana. Useimmille naisille klitoris on seksuaalisen nautinnon kannalta olennainen!

Se on herkkä ja se on helposti ulottuvilla. Ei mikään yllätys, että partnerin kielen ja omien sormien avuksi on kehitetty laaja valikoima klitoriskiihoittimia, joiden ainoa käyttötarkoitus on kutkutella ja hieroa tuota nautintojen lähdettä mitä kekseliäimmillä tavoilla. Kokeile rohkeasti. Vain mielikuvitus on rajana ja minkälaisia nautintoja sen rajan takaa löytyykään?

Parhaat klitoriskiihoittimet

Hyvin varustetusta seksikaupasta löytyy myös parhaat hieromasauvat sekä rabbit vibraattorit, eli sauvat klitoriskiihoittimella ja kutkuttavan ihanat sormivibraattorit, jotka nekin on tehty pääosin klitorisorgasmia ajatellen.

Myös kiihotusrengas, eli värisevä penisrengas klitoriskiihoittimella voi olla kiva lisä yhteisiin nautintoihin! Varsin suosittuja ovat värisevät kiihoittimet, joissa on joko kapea kärki tai kaksi kapeaa uloketta, jotka voivat ottaa väreähtelevään syleilyynsä sen kaikista herkimmän kohdan!

Myös klitorista vasten painettavat kiihoittimet ovat varsin antoisa tie klitorisorgasmin metsästäjille! U-malliset hieromalaitteet ovat nekin tehokas ratkaisu, sillä niillä hoituu kaksi erogeenista pistettä samaan aikaan.

Klitorispumput ja paineaaltostimulaattorit

Klitorispumput ovat myös todella nautinnollisia, sillä alipaine herkistää muutenkin herkkää aluetta entisestään. Useissa malleissa on värinän lähteenä monikäyttöinen bullet-vibra, joka on irroitettavissa ja sitä voi käyttää herkkien paikkojen kutkutteluun myös sellaisenaan!

Immevät klitoriskiihottimet perustuvat ilman paineen vaihtelulla aikaan saatavaan stimulointiin. Nämä ovat erittäin tehokkaita mitä tulee klitorisorgasmin saamiseen. Suosittelemme kokeilemaan!

Seksikauppa Mansikkamato paras hinta ja valikoima

Erotiikkaliike Mansikkamato myy kaikki seksivälineet aina parhaaseen hintaan, meillä ei kilpailijoita kumarrella. Katso muut naisten seksilelut ja tee ihania löytöjä. tilaa seksilelut helposti ja huomaamattomasti postitse!

Klitoriskiihottimet Mansikkamato

Filter