Klitoriskiihoittimet

Useimmille naisille klitoris on seksuaalisen nautinnon kannalta olennainen! Se on herkkä ja se on helposti ulottuvilla. Ei mikään yllätys, että partnerin kielen ja omien sormien avuksi on kehitetty laaja valikoima klitoriskiihoittimia (clit vibe), joiden ainoa käyttötarkoitus on kutkutella ja hieroa tuota nautintojen lähdettä mitä kekseliäimmillä tavoilla.

Hyvin varustetusta seksikaupasta löytyy myös hieromasauvat klitoriskiihoittimella sekä sormivibrat, jotka nekin on tehty pääosin klitorisorgasmia ajatellen. Myös penisrengas klitoriskiihoittimella voi olla kiva lisä yhteisiin nautintoihin! Varsin suosittuja ovat värisevät kiihoittimet, joissa on joko kapea kärki tai kaksi kapeaa uloketta, jotka voivat ottaa väreähtelevään syleilyynsä sen kaikista herkimmän kohdan!

Myös klitorista vasten painettavat kiihoittimet ovat varsin antoisa tie klitorisorgasmin metsästäjille! U-malliset hieromalaitteet ovat nekin tehokas ratkaisu, sillä niillä hoituu kaksi erogeenistapistettä samaan aikaan.Klitorispumput ovat myös todella nautinnollisia, sillä alipaine herkistää muutenkin herkkää aluetta entisestään. Useissa malleissa on värinän lähteenä monikäyttöinen bullet-vibra, joka on irroitettavissa ja sitä voi käyttää herkkien paikkojen kutkutteluun myös sellaisenaan!