Imevät klitoriskiihottimet

Imevät klitoriskiihottimet ja paineaaltovibraattorit tuovat takuulla klitorisorgasmin

Ilmanpaineen vaihteluun perustuvaa teknologiaa käyttävät imevät klitoriskiihottimet, eli paineaaltovibraattorit jäljittelevät suuseksiä parhaimmillaan.

Paineaaltostimulaattorit mahdollistavat kokonaan uudenlaisen nautinnon. Ääni- ja paineaaltoihin perustuva tekniikka mahdolistaa orgasmin saamisen entistä intensiivisemmin ja nyt se tapahtuu jopa ilman seksilelun kosketusta!

Satisfyer Pro 2

Tunnetuimpia imevistä klitoriskiihottimista ovat Satisfyer seksilelut. Saat nämä upean nautinnolliset paineaaltostimulaattorit Mansikkamato nettiseksikaupasta aina parhaaseen hintaan. Koe sinäkin värisyttävän syvät klitorisorgasmit ainoalaatuisella tavalla ja et varmasti kaipaa enää mitään muuta!

Klitorispumput

Täältä löydät myös perinteiset klitorispumput, joilla imet klitoriksen ympärille tyhjiön, joka saa sen laajenevaan ja tuntoaistin herkistymään. Pienellä pumpulla voi saada ihmeitä aikaan, mitä seksuaalisiin nautintoihin tulee! Klitorispumppua kannattaa kokeilla myös partnerin kanssa vaikkapa ennen klitan nuolemista, jolloin se on entistäkin herkempi.

Muut kiihottimet naisille

Jos kaipaat ihanan värisyttäviä klitorisorgasmeja, tästä osastosta löytyviin naisten seksileluihin kannattaa ehdottomasti tutustua, mutta sormivibraattorit ja tavalliset klitoriskiihottimet ovat myös oiva tie onneen ja apukeino syvältä kumpuavan klitorisorgasmin saamiseen.

Paineaaltovibraattori klitoriskiihotin seksikauppa Mansikkamato

Filter