Erikoiset vibraattorit ja hieromasauvat

Parhaat hieromasauvat ja vibraattorit naisille!

Se makeampi mato – Mansikkamato.fi seksikauppa myy laadukkaat hieromasauvat ja vibraattorit. Aina edullinen hinta ja huomaamaton toimitus.

Hieromasauvojen ei todellakaan tarvitse olla tavanomaisia, vaan ne voivat olla mitä mielikuvituksellisimpia niin muotoilultaan kuin toiminnoiltaankin. Musiikki ja kamera hieromasauvat tämän jo osoittavatkin.

Täältä löydät lisää ihmeellisiä seksivälineitä naisille, eli Mansikkamadon pikkutuhman kokoelman mitä erikoisimpia henkilökohtaisia nautintovälineitä.

Nämä hieromasauvat sopivat myös erinomaisesti lahjaksi, sillä henkilökohtaisen ja nautinnollisen lahjan antaja varmasti muistetaan!

Paras hieromasauva

Mikä on paras hieromasauva? Emme voi antaa yleipätevää vastausta, mutta voimme sanoa, että hyvä vibraattori on valmistettu laadukkaasta materiaalista, kuten silikonista tai kovamuovista. Kunnollinen sauva on myös muotoiltu täsmälleenoikein anatomisesti sekä ergonomisesti, siten että se tuntuu sisällä hyvältä, sujahtaa sisään helposti ja tuntuu myös kädessä hyvältä. Kukapa nyt haluaisi jännetupentulehduksen itsetyydytyksestä?

Henkilökohtaisesti paras hieromasauva on tietenkin myös täsmälleen kooltaan sinulle sopiva ja tietenkin sauvan pitää myös näyttää kivalta. Valikoima on valtava, mutta edellä mainituista syistä sen on syytä ollakin, joten ei muuta kuin selaamaan seksivälineitä ja valitsemaan omia suosikkeja!

Valmistusmateriaalit

Kuten muutkin seksilelut, myös hieromasauvat valmistetaan pääosin joko silikonista tai kovamuovista. Molemmat materiaalit ovat laadukkaita. Silikonista tehty sauva tuntuu pinnaltaan silkin pehmeältä ja se joustaa miellyttävästi. Kovamuoviset sauvat on helposti likukuvia ja kova pita välitää värähtelyt todella tehokkaasti sinne missä ne tuntuvat!

Mansikkamato seksikauppa

Katso myös seksilelut naisille osastostamme muut todella nautinnolliset seksivälineet intiimeihin hetkiin! Tuhansien hieromasauvojen valikoiman löydät meiltä – paras seksikauppa netissä!

Filter