Erikoiset vibraattorit ja hieromasauvat

Parhaat hieromasauvat ja vibraattorit naisille!

Se makeampi mato – Mansikkamato.fi seksikauppa myy laadukkaat hieromasauvat ja vibraattorit naisille. Aina edullinen hinta ja huomaamaton toimitus.

Paras vibraattori naiselle

Mikä on paras vibraattori naiselle? Hieromasauvojen ei todellakaan tarvitse olla tavanomaisia, vaan ne voivat olla mitä mielikuvituksellisimpia niin muotoilultaan kuin toiminnoiltaankin. Musiikki ja kamera hieromasauvat tämän jo osoittavatkin.

Täältä löydät lisää ihmeellisiä seksivälineitä naisille, eli Mansikkamadon pikkutuhman kokoelman mitä erikoisimpia henkilökohtaisia nautintovälineitä, varmasti myös se paras vibraattori omiin intohimoihin löytyy satojen vibraattoreiden valikoimasta!

Nämä hyvät hieromasauvat sopivat myös erinomaisesti lahjaksi, sillä henkilökohtaisen ja nautinnollisen lahjan antaja varmasti muistetaan! Suosittuja ja hyvin lahjaksi sopivia ovat esimerkiksi Satisfyer sarjan vibrat sekä LELO seksilelut.

Paras hieromasauva naiselle

Mikä on paras hieromasauva? Emme voi antaa yleipätevää vastausta, mutta voimme sanoa, että hyvä vibraattori on valmistettu laadukkaasta materiaalista, kuten silikonista tai kovamuovista. Kunnollinen sauva on myös muotoiltu täsmälleenoikein anatomisesti sekä ergonomisesti, siten että se tuntuu sisällä hyvältä, sujahtaa sisään helposti ja tuntuu myös kädessä hyvältä. Kukapa nyt haluaisi jännetupentulehduksen itsetyydytyksestä?

Henkilökohtaisesti paras hieromasauva on tietenkin myös täsmälleen kooltaan sinulle sopiva ja tietenkin sauvan pitää myös näyttää kivalta. Valikoima on valtava, mutta edellä mainituista syistä sen on syytä ollakin, joten ei muuta kuin selaamaan seksivälineitä ja valitsemaan omia suosikkeja!

G piste vibra g-pisteorgasmiin

Tie g-pisteorgasmiin löytyy helpoiten, kun käytössä on g piste vibra, joka on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen ja muotoiltu anatomisesti oikein. Katso g piste vibra osastoamme!

Sormi vibraattori

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tämä pätee myös hieromasauvoihin, joihin kuuluvat myös sormi vibraattori. Ne löydät omasta osastosta!

Ladattava vibraattori tekee käyttämisen helpoksi

Yhä useampi hieromasauva on ladattava vibraattori ja lataus tapahtuu useimmiten kätevästi usb-johdon avulla. Latauksen ansiosta paristojen vaihtamisen voi unohtaa. Yhdellä latauksella vibrat toimivat yleensä pari tuntia ja lataaminen tapahtuu nopeasti.

Valmistusmateriaalit

Kuten muutkin hyvät seksilelut, myös parhaat hieromasauvat valmistetaan pääosin joko silikonista tai kovamuovista. Molemmat materiaalit ovat laadukkaita. Silikonista tehty sauva tuntuu pinnaltaan silkin pehmeältä ja se joustaa miellyttävästi. Kovamuoviset sauvat on helposti likukuvia ja kova pita välitää värähtelyt todella tehokkaasti sinne missä ne tuntuvat!

Pariskunta vibraattori nautintoja yhteisiin intohimoihin

Pariskunta vibraattori sopii hyvin esileikkeihin tuomaan lisää kiihoitusta molemmille. Pari vibraattori toimii myös seksin aikana, kiihoittaen molempia. Pariskunta vibra onkin erittäin suosittu seksilelu! Katso lisää seksilelut pareille!

Mansikkamato seksikauppa

Katso myös seksilelut naisille osastostamme muut todella nautinnolliset seksivälineet intiimeihin hetkiin! Tuhansien hieromasauvojen valikoiman löydät meiltä – paras seksikauppa netissä!

Filter