Pienet hieromasauvat ja minivibraattorit

Pienikokoiset vibraattorit soveltuvat erinomaisesti ensimmäiseksi seksileluksi.

Kokonsa ja muotonsa puolesta useimpia pieniä hieromasauvoja voi käyttää hyvin myös klitoriksen kiihoittamiseen.

Jos minivibraattorin kärki on kaartuva niin se sopii myös g-pisteen kutkutteluun!

Yhdellä itseä miellyttävällä pienellä vibraattorilla voi hoidella halunsa varsin monipuolisesti, eikä erillistä klitoriskiihotinta tai g-piste kiihotinta edes tarvita.

Tosin nälkähän usein kasvaa syödessä ja samoin halut sauvapuuhissa, joten muutama eri kokoinen ja eri mallinen sauva on kuitenkin hyvä olla olemassa!

Mihin minivibraattoria käytät?

Pientä vibraa hankittaessa kannattaa miettiä mihin sitä haluaa käyttää. Haluako ensisijaisesti hieromasauvan vagina-seksileikkeihin vai monipuolisempiin puuhiin soveltuvan? Haluako kovapintaisen minivibran, joka välittää värähtelyt vaimentumattomina perille, vai haluatko silkin sileän silikonisauvan?

Kovapintaiset minivibraattorit on useimmiten valmistettu ABS-muovista ja joustavapintaiset Jellystä tai silikonista. Seksikaupastamme saat monipuolisen valikoiman vibroja pysyvästi edulliseen hintaan. Katso myös muut parhaat naisten seksilelut ja tehokkaat vibraattorit sekä ihanat hieromasauvat.

Pieni koko tuo mukanaan yhden erityisen huomionarvoisan edun: sauva mahtuu helposti käsilaukkuun ja kulkee mukana mihin sitten menetkin! Älä unohda pakata omaa minivibraa mukaan, se tuo helpotuksen silloin kun halut ovat suurimmillaan!

Pienet vibraattorit minivibraattorit seksikauppa Mansikkamato Fi

Filter