Geisha- ja kiihoitinkuulatGeishakuulat & kiihotinkuulat

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös monikäyttöisillä geishakuulilla, ne tunnetaan myös Ben Wa -kuulina ja kiihoitinkuulina sekä geishapalloina ja värisevät mallit kuulavibraattoreina sekä treenikuulina, riippuen missä yhteydessä niistä puhutaan ja millaisista kuulista on kyse.

Treenikuulat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen

Treenikuulat voivat olla erilliset tai toisiinsa yhdistetyt. Kuulat painavat jonkin verran ja niiden sisällä on yleensä pienemmät metallikuulat, jotka liikahtelevat saaden aikaan nautinnollisen tuntuisia värähdyksiä.

Osassa on myös värinämoottori, jolloin kyseessä on tarkemmin ottaen kuulavibraattori! Materiaali voi olla esim. metallia, lasia tai silikonia.

Miten geishakuulia käytetään?

Geishapallot laitetaan vaginaan ja niitä liikutellaan edes takaisin lantionpohjan lihaksia supistamalla tai kuulien pidikkeestä, joka voi olla myös naru. Lihaksia voi jännittää ja samalla koittaa vetää kuulia ulos.

Tämä harjoittaa lihaksia ja monet kokevat harjoituksen tulokset myös intensiivisempinä orgasmeina ja parantuneena kykynä nauttia seksistä. Myös virtsanpidätyskyky voi parantua ja vagina muodostua tiukemmaksi. Lantionpohjan harjoittaminen onkin varsin olennaista!

Geishapallojen käyttö tuntuu myös nautinnolliselta, joten ei ihmekkään, että nämä ovat olleet naisten suosiossa jos muinaisessa kiinassa.

Minkälainen on hyvä geishakuula?

Kiihotinkuulia valittaessa kannattaakin kiinnittää huomiota koon lisäksi myös siihen millainen pidike kuulissa on, sillä tämä vaikuttaa geishakuulien hygieniaan.

Ovatko ne helposti pohdistettavissa? Esim. silikonivyöllä toisiinsa yhdistetyt ja siitä irroitettavissa olevat treenikuulat on helppo puhdistaa ja niitä voi käyttää joko yhdistettynä tai erikseen vuosia.

Seksikaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia kuulia, se mikä miellyyttää juuri sinua, selviää vain kokeilemalla! Katso myös muut naisten seksilelut.

Tilaa parhaat geishakuulat ja kiihotinkuulat netistä, pysyvästi edullisesti Mansikkamato.fi seksikaupasta!

Geishakuulat ja kiihotinkuulat seksikauppa Mansikkamato

Filter