G-Piste VibraattoritParhaat G-Piste vibraattorit ja sauvat naisille Mikä on paras g pistesauva?

Täsmähierontaan tarkoitettu G-pistevibraattori tai g-piste kiihotin ja g pistesauva on paras valinta, kun haluat todella kokea upean g-pisteorgasmin.

G-pisteen löytäminen ja stimulointi ovat onnen avain, ainakin mitä naisen seksuaaliseen nautintoon tulee, hyvä g-piste vibra / sauva on tähän tarkoitukseen sopivin seksiväline!

Tähän tarkoitukseen on saatavilla monipuolinen valikoima ns. g-pistekiihottimia. Ne ovat useimmiten vibraattoreja tai hieromasauvoja, joiden kärki on monesti hieman kaareutuva. Kaareva kärki helpottaa sauvalla oikeaan kohtaan osumista, eli g piste sauva on anatomisesti oikein muotoiltu, jotta sillä saa mahdollisimman maksimaalisen nautinnon.

Mikä g-piste vibra on ja miten g-pistesauva on nautinnollinen?

G-piste ei varsinaisesti ole tietty piste vaan pikemminkin laajempi alue, joka muodostuu eri kudoksista.

Tästä syystä jopa sen olemassaolosta kiistellään, mutta jokainen sen itsestään löytänyt nainen vannoo tämän salaperäisen nautinnonlähteen olevan olemassa. Ovathan he maistaneet sen aikaansaamaa orgasmia!

G-pisteen kautta saatu orgasmi tuntuu paljon intensiivisemmältä ja nautinnollisemmalta kuin millään muulla tavoin aikaan saatu orgasmi. Ei siis mikään ihme, että siihen riittää kiinnostusta ja mikä sopiikaan löytöretkelle paremmin avuksi kuin sitä varten suunniteltu seksilelu, eli g piste kiihotin ja g-pistesauva.

Miten g-pisteen voi löytää? G pistesauva auttaa!

Sen löytämiseksi voi painella emättimen etuseinää ja kun sormi löytää kihotuksesta turvonneen ja pehmeän kohdan, olet oikeassa paikassa! Etsinnässä voi käyttää apuna myös sormivibraattoria, jonka värinä osuessaan oikeaan kohtaan varmasti vahvistaa onnen lähteen löytyneen! Paras on kuitenkin g pistesauva, jolla oikea kohta löytyy kuin itsestään.

Tarinat kertovat, että se on onnistuttu paikantamaan myös käyttämällä sormen lisäksi kaarevaa banaania inspiroituna seksileluna. Mansikkamato ei suosittele kuitenkaan banaania g-pisteen metsäsytykseen, vaan kaareutuvia hieromasauvoja! Banaanin suosiosta innostuneena Ranskalainen seksivälinevalmistaja on tosin tuonut markkinoille banaanin muotoisen sauvan nimeltään Oh Oui!

Tilaa G-piste kiihotin sauva netistä

Kannattaa tutustua laajaan ja edulliseen g-vibraattori ja sauva valikoimaamme. Täältä löydät varmasti sinulle sopivimman seksivälineen g-pisteen kiihottamiseen.

G-pisteen kiihottamisen taito kannattaa opettaa myös seksipartnerille. Oikeanlaisella sauvalla tai sormilla se onnistuu myös häneltä, eikä sitä voi olla huomaamatta kun oikea kohta löytyi! G-piste kiihotin sauva auttaa tarvittaessa ja tekee orgasmista värinän ansiosta entistä intensiivisemmän!

Katso myös muut seksilelut naisille, Mansikkamato seksikaupasta saat ne pysyvästi edullisesta parhaaseen hintaan.

G-piste vibraattori ja g-piste kiihotin

Filter