G-Piste kiihottimet

G-pisteen löytäminen ja stimulointi ovat onnen avain, ainakin mitä naisen seksuaaliseen nautintoon tulee.

Tähän tarkoitukseen on saatavilla monipuolinen valikoima ns. g-pistekiihottimia. Ne ovat useimmiten vibraattoreja tai hieromasauvoja, joiden kärki on monesti hieman kaareutuva. Kaareva kärki helpottaa sauvalla oikeaan kohtaan osumista.

Mikä g-piste on?

G-piste ei varsinaisesti ole tietty piste vaan pikemminkin laajempi alue, joka muodostuu eri kudoksista.

Tästä syystä jopa sen olemassaolosta kiistellään, mutta jokainen sen itsestään löytänyt nainen vannoo tämän salaperäisen nautinnonlähteen olevan olemassa. Ovathan he maistaneet sen aikaansaamaa orgasmia! G-pisteen kautta saatu orgasmi tuntuu paljon intensiivisemmältä ja nautinnollisemmalta kuin millään muulla tavoin aikaan saatu orgasmi. Ei siis mikään ihme, että siihen riittää kiinnostusta!

Miten g-pisteen voi löytää?

Sen löytämiseksi voi painella emättimen etuseinää ja kun sormi löytää kihotuksesta turvonneen ja pehmeän kohdan, olet oikeassa paikassa!

Tarinat kertovat, että se on onnistuttu paikantamaan myös käyttämällä sormen lisäksi kaarevaa banaania inspiroituna seksileluna. Mansikkamato ei suosittele kuitenkaan banaania g-pisteen metsäsytykseen, vaan kaareutuvia hieromasauvoja! Banaanin suosiosta innostuneena Ranskalainen seksivälinevalmistaja on tosin tuonut markkinoille banaanin muotoisen sauvan nimeltään Oh Oui!

Kannattaa tutustua g-pistekiihotin valikoimaamme. Täältä löydät varmasti sinulle sopivimman seksivälineen g-pisteen kiihottamiseen. G-pisteen kiihottamisen taito kannattaa opettaa myös seksipartnerille. Oikeanlaisella sauvalla tai sormilla se onnistuu myös häneltä, eikä sitä voi olla huomaamatta kun oikea kohta löytyi!