Erikoiset vibrat

Erikoiset vibraattorit ja hieromasauvat

Hieromasauvojen ei todellakaan tarvitse olle tavanomaisia kuten klassiset vibrat, vaan ne voivat olla mitä mielikuvituksellisimpia niin muotoilultaan kuin toiminnoiltaankin. Musiikki ja kamera hieromasauvat tämän jo osoittavatkin. Täältä löydät lisää ihmeellisiä seksivälineitä naisille, eli Mansikkamadon pikkutuhman kokoelman mitä erikoisimpia henkilökohtaisia nautintovälineitä. Nämä hieromasauvat sopivat myös erinomaisesti lahjaksi, sillä tämmöisen lahjan antaja varmasti muistetaan!

Eiffeltorni värähtelee ihanasti!

Ranskahan on tunnetusti rakkauden maa ja Eiffeltorni kaiken tämän romanttisuuden symboli. Tietenkin ranskalaiset ovat keksineet La Tour Est Folle Paris vibraattorin, joka on kerrassaan ihastuttava. Se sopii hyvin myös viattomaksi yöpöydän koristeeksi.

Jäätelötuutti tuo tyydytyksen!

Shiri Zhin:in iScream vibraattori on myös huomionarvoinen erikoisempi hieromasauva, sillä se näyttää jäätelötuutilta! Tämä tuuttii kuitenkin on viimeisintä tekniikaa mitä seksileluihin tulee, sillä se on valmistettu body safe silikonista, se on ladattava ja se värisee kymmenellä rytmillä. Sen lisäksi se saa takuuvarmasti huudahtelemaan nautinnosta!

Haluatko jättikokoisen timantin?

Oletko timanttien ystävä? Jos olet, Bijoux Indiscrets – Twenty One Vibrating Diamond on kuin tehty sinulle. Se on kutkuttavan kutsuvan näköinen jättikokoinen “timantti” joka ei pelkästään säkenöi vaan myös värisee salaperäisen ihanan kiihottavalla tavalla ja sen kärki sopii intiimialueiden stimulointiin mitä parhaiten!