Seksilelut naisille

Suositut naisten seksilelut

Parhaat seksivälineet naisille, suurin valikoima ja aina halvat hinnat. Mansikkamato seksikauppa myy hyvät vibraattorit, parhaat hieromasauvat, ihanat geishakuulat lantion pohjan lihasten treenaamiseen, upeat klitoriskiihottimet ja kiihotuspumput yms. välineet taatusti edullisesti.

Valikoimaamme löytyvät kaikki suurimmat merkit, kuten LELO, B Swish, Rocks Off, Svakom, Zini ja Vibe Therapy jne. ja joukko uniikkiempien valmistajien toinen toistaan houkuttelevempia seksivälineitä.

Muista ehdottomasti tutustua myös seksilelut pareille osastoomme, josta löydät paljon myös yksin käytettäväksi sopivia leluja, kuten rakastelukiihottimet.

Mikä on paras seksilelu naiselle?

Paras seksilelu naiselle ja sinulle on tietenkin se josta itse pidät eniten! Valikoima on valtava ja makuja on yhtä monta kuin ihmisiäkin. Suosittelemme kokeilemaan muutamaa erilaista seksivälinettä, vaikka joku tuntuisikin hyvältä.

Kokeilemalla uutta saatat löytää kokonaan uudenlaisia nautintoja! Esimerkiksi rabbit vibraattoreissa on suuria eroja ja muutenkin hieromasauvojen malleissa ja erkonomiassa on paljon vaihtoehtoja. Kaikki mallit eivät sovi kaikille, mutta pienellä seikkailumielellä ja kokeilunhalulla löydät varmasti sinulle sopivimman ja eniten nautintoa tuovan seksivälineen.

Nämä ovat suosituimmat seksilelut

Millainen seksilelu jokaisen naisen tulisi omistaa? Tästä aiheesta on kirjoitetu paljon, mutta seksikauppana voimme perustaa tietomme myyntilukuihin henkilökohtaiset mieltymysten sijaan. Henkilökohtainen mieltymys on tietenkin se tärkein valinta peruste mitä seksivälineisiin tulee, mutta tästä suosituimpien naisten seksilelujen listasta voit saada hyviä ideoita!

Imevä klitoriskiihotin

Imevät klitoriskiihottimet ovat nousseet nopeasti heti markkinoille tulonsa jälkeen myydyimpien naisten seksilelujen joukkoon. Ei ihmekkään, sillä ne ovat aidosti jotain uutta ja ennen kokematonta ja sen lisäksi ne myös toimivat kuten luvataan!

Yksittäisistä tuotteista suosituin on Womanizer Pro W500 imevä klitoriskiihotin.

Rabbit vibraattori

Rabbit vibraattorit nousivat koko läntisen maailman naisten tietoisuuteen Sex In The City (Sinkkuelämää) TV-sarjan myötä. Nämä leikkisä pupujussi-vibraattorit ovat säilyttäneet suosionsa ja ne kuuluvat suisituimpien naisten seksilelujen joukkoon jatkuvasti.

Mansikkamaton myymistä naisten seksileluista ehdottomasti suosituin rabbit hieromasauva on FeelzToys Lea.

Rakastelukiihotin

Kolmanneksi myydyimmäksi naisten seksileluksi nousee Lelo Tiani. Tämä ei ole sinänsä yllätys, sillä Tiania voi käyttää yksin itsetyydytykseen, mutta parhaimmillaan se on partnerin kanssa rakastelun aikana käytettynä, jolloin se tuo lisänautintoa molemmille.

Mikä yhdistää suosituimpia naisten seksivälineitä?

Seksikauppana joudumme tietenkin jatkuvasti miettimään mikä yhdistää suosituimpia naisten seksileluja, sillä yritämme pitää valikoimamme parhaana!

Yksiselitteistä vastausta on vaikea löytää, mutta muutamia yhdistäviä asioita myydyimmillä aikuisten leluilla on.

Ensimmäisenä tulee laddukkuus ja valmistusmateriaali, joka on suosituimpien aikuisten lelujen kohdalla lähes poikkeuksetta body safe silikoni.

Toinen selkeästi suosittuja tuotteita yhdistävä asia on kyseestä tuotteesta saatavilla olevat värivaihtoehdot. Tämä on sinänsä hyvin ymmärrettävää, sillä ovathan seksilelut varsin henkilökohtainen asia ja jokaisella meistä on omat lempivärimme. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät useimmeista seksitarvikkeista useita eri vaihtoehtoja.

Kolmantena selkeätsi seksilelujen suosioon vaikuttavana asiana vaikuttaisi olevan brändi, eli valmistaja. Kolmen myydyimmän naisten seksilelun joukossa kaikki ovat tunnettujen valmistajien tuoteita. Edustettuina LELO, FeelzToys ja Womanizer.

Filter