Musiikkivibraattorit ja kameravibrat

Seksinuket myy edullisesti Seksikauppa.org. Valikoimassa yli 60 erilaista mallia ja taatusti parhaaseen hintaan. Käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa omasi yhteistyökumppaniltamme!

Seksinuket ovat poistuneet Mansikkamadon valikoimasta

Seksinuket ovat oiva apu piristämään seksielämää, etenkin mikäli kumppania ei ole. Seksikaupastamme löydät monenlaisia malleja ja eri sukupuolia olevia nukkeja. Yleisimpiä ovat naisnuket, mutta myös miesnukkeja löytyy useampia!

Nukkeja voivat käyttää sekä naiset että miehet ja kaikki siltä väliltä. Useimmiten nuket on valmistettu PVC-muovista ja ne ovat puhallettavia. Puhaltamisen sijaan voi käyttää myös pumppua, jonka avulla nuken saa nopeasti käyttövalmiiksi.

Seksinukeista käytetään myös pumpattava barbara nimeä ja englanniksi niitä sex doll nimellä. Useimmat ovat lähes täyteen puhallettuina lähes ihmisen kokoisia ja jopa varsin aidon näköisiä. Yleisimmin nukelta löytyy kolme aukkoa, suu, takapuoli ja vagina. Niissä saattaa olla myös erilaisia rakenteita lisäämässä kiihoittavaa tunnetta.

Kalliimmilla nukeilla voi olla myös aidon kaltaiset hiukset, kasvot ja muut yksityiskohdat. Seksiasut ovat oivat keino edullisempien seksinukkejen tuunamiseen entistä aidomman oloisiksi.

Parhaan nautinnon saat kun käytät nuken kanssa likuvoidetta. Vesipohjaiset likuvoiteet ovat hyvä valinta nukkeseksiin. Nuket ovat useimmiten pitkäikäisiä, kunhan aukot muistaa puhdistaa miedolla saippuavedellä käytön jälkeen.

Saatavana on myös paikkaussarjoja, jos nukke vahingoittuu käytössä. Seksikaupastamme saat seksinuket halvalla ja huomaamattomasti & nopeasti toimitettuina!

No products were found matching your selection.

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus