Seksinuket

Musiikkivibraattorit ja kameravibratMansikkamato.fi seksikaupasta löydät realistiset ja aidontuntuiset, täysikokoiset seksinuket.

Nämä “real doll” tyyppiset silikonista valmistetut ihmisen kokoiset nuket tekevät fantasioistasi totta. Tutustu valikoimaamme!

Seksinuket

Tavalliset seksinuket ovat oiva apu piristämään seksielämää, etenkin mikäli kumppania ei ole. Normaalit seksinuket löydät yhteistyökumppanimme verkkokaupasta: Seksikauppa.org. Katso seksinuket -osastosta, noin 7o erilaista mies ja naisnukkea.

Seksinukkeja on monenlaisia malleja ja eri sukupuolia olevia. Yleisimpiä ovat naisnuket, mutta myös miesnukkeja löytyy useampia!

Nukkeja voivat käyttää sekä naiset että miehet ja kaikki siltä väliltä. Useimmiten nuket on valmistettu PVC-muovista ja ne ovat puhallettavia. Puhaltamisen sijaan voi käyttää myös pumppua, jonka avulla nuken saa nopeasti käyttövalmiiksi.

Seksinukeista käytetään myös pumpattava barbara nimeä ja englanniksi niitä sex doll nimellä. Useimmat ovat lähes täyteen puhallettuina lähes ihmisen kokoisia ja jopa varsin aidon näköisiä.

Yleisimmin nukelta löytyy kolme aukkoa, suu, takapuoli ja vagina. Niissä saattaa olla myös erilaisia rakenteita lisäämässä kiihoittavaa tunnetta. Kalliimmilla nukeilla voi olla myö aidon kaltaiset hiukset, kasvot ja muut yksityiskohdat. Seksiasut ovat oivat keino edullisempien seksinukkejen tuunamiseen entistä aidomman oloisiksi.

Parhaan nautinnon saat kun käytät nuken kanssa liukuvoidetta. Vesipohjaiset likuvoiteet ovat hyvä valinta nukkeseksiin. Nuket ovat useimmiten pitkäikäisiä, kunhan aukot muistaa puhdistaa miedolla saippuavedellä käytön jälkeen. Saatavana on myös paikkaussarjoja, jos nukke vahingoittuu käytössä.

Seksikaupastamme saat seksinuket halvalla ja huomaamattomasti & nopeasti toimitettuina!