Penisrenkaat ja erektiorenkaat Mikä ona paras penisrengas?

Hommaa kunnon kumit ja et jää toiseksi! Penisrenkaat, kiihotusrenkaat ja erektiorenkaat saavat kalun seisomaan jäykkänä maaliviivalle saakka! Ne tuovat myös lisänautintoa molemmille alkukiihdytyksestä maaliviivalle saakka! Älä unohda myöskään, että värisevä penisrengas maksimoi molempien nautinnon!

Penisrenkaita voi tietenkin käyttää sekä yhdynnässä että anaaliseksissä ja myös itsetyydytyksessä. Renkaat puristavat kalua ja/tai kivespussia tyvestä saaden veren pakkautumaan paisuvaiskudokseen, mikä johtaa voimakkaampaan seisokkiin. Kiihotusrengas kalun tyveen ja seksi sujuu entistä nautinnollisemmin molemmille!

Monissa malleissa on erilaisia kiihoitinnystyröitä ja/tai ulokkeita joiden tarkoitus on stimuloida sekä kalua että partneria, näin voi tuoda myös vaihtelua seksiin. Värisevä penisrengas sisältää lisäksi vibraattorin, joka kiihottaa molempia ja toimii myös miehen itsetyydytyksessä.

Materiaalina on useimmiten joko Jelly tai silikoni, molemmat ovat varsin joustavia ja venyviä. Myös metallisia kalurankaita on olemassa, samoin kuin penishihnoja.

Erektiorengas ja värisevä penis rengas tekee erektiosta paremman

Erektiorengas tai värisevä penis rengas ei ole mikään turha keksintö. Rengas puristaa kalua tyvestä, mikä saa veren pakkautumaan penikseen erektiota voimistaen. Erektiota voimistavan vaikutuksen ja partnerin stimuloinnin lisäksi värisevä penisrengas on myös visuaalinen elementti, paraatikunnossa seisova kalu vaikka nahkahihna tyvessä voi olla melko vastustamaton näky!

Parhaiten omaan käyttöön sopiva rengas löytyy kokeilemalla, joskin myös partnerin mieltymyksiä kannattaa kuunnella. Myös värisevät penisrenkaat ovat varsin nautinnollisia molemmille. Kivoja rinkuloita löytyy esim. Screamin O tuotesarjasta.

Kiihotusrenkaat ja värisevät penisrenkaat

Kalun tyveen löytyy monenlaisia härveleitä, osa näyttää kieltämättä aika mielikuvituksekkailta, mutta huvittavankin ulkonäön taakse kätkeytyy usein varsin nautinnollisia ominaisuuksia. Kannattaa kokeilla rohkeasti, yksin ja yhdessä ja löytää ne suosikit, jotka toimivat omassa käytössä parhaiten.

Värisevät erektiorenkaat ja penis renkaat

Värisevä penisrengas tuo lisää nautintoa molemmille. Vibraattorilla varustetut penis renkaat voivat värisyttää sijainnista riippuen kiihoittavasti esim. peniksen tyveä tai kiveksiä ja partnerin klitorista tai anusta.

Joissain penisrenkaissa on jopa useampia moottoreita ja erilaisia ulokkeita sekä kiihoitin nystyröitä. Käytännöllisimpiä värisevistä penisrenkaista ovat sellaiset, joiden vibran saa irroitettua. Tällöin erektiorengasta voi käyttää myös ilman moottoria ja toisaalta renkaan sekä vibran puhdistaminen ja paristojen vaihto onnistuvat sujuvasti.

Paras kiihotusrengas?

Tavalliset penisrenkaat, joissa ei ole värinätoimintoa, ovat myös suosittuja. Kannattaakin hankkia kiva valikoima sekä ns. normaaleja erektiorenkaita boostaamaan seisokkia sekä muutama malli vibralla ja kiihottimilla tuomaan lisää säväkkyyttä seksiin.

Tällä tavoin olet varustautunut joka tilanteeseen ja tuot seksiin kivaa lisämaustetta. Vain kokeilemalla löytyy se omasta mielestä paras kiihotusrengas! Seksikauppa Mansikkamadosta löydät laajan valikoiman mitä erilaisimpia erektiorenkaita järkihintaan. Jos tuntuu siltä, että kaipaa seksiin hieman lisää ulottuvuutta tai paksuutta, kannattaa katsoa läpi myös erektiotuet ja penisjatkot, sillä niissä on usein kiinteä rengas.

Seksikauppa Mansikkamadon valikoimasta löydät satoja erilaisia kiihotusrenkaita ja penisrenkaita, löydä penis renkaat pysyvästi todella edullisesti. Kokeile erilaisia penis rengas malleja ja löydä omat suosikkisi!

Penisrenkaat ja erektiorenkaat seksikauppa Mansikkamato

Filter