Peniksen kasvatus & Pumput

Peniksen suurentaminen

Peniksen kasvatus on mahdollista jossakin määrin luonnollisin keinoin. Näihin kuuluvat erilaiset venytyslaitteet sekä penispumput, joiden vaikutus perustuu kudoksen toistuvaan venytykseen joko fyysisellä laitteella tai pumpun aikaansaamalla alipaineella ja kudoksen mukautumisen tähän ajan kuluessa.

Peniksen suurentaminen on mahdollista myös luonnon tehoaineista valmistetuilla ravintolisillä, joilla venytyslaitteen tai pumpun aikaansaamaa vaikutusta on mahdollista voimistaa. Näistä peniksen koon kasvattamiseen tähtäävistä menetelmistä on paljon ristiriitaista tietoa, mutta niiden toimivuutta ainakin joissakin tapauksissa ei voida kiistää. Tulosten merkittävyys kuitenkin ilmeisesti vaihtelee huomattavasti, toiset kokevat venytyslaitteista ja tarkoitukseen tehdystä ravintolisävalmisteista olevan huomatavastikkin etua ja toiset eivät. Mansikkamato seksikaupasta saat kaikki peniksen kasvatukseen tarvittavat pelit ja vehkeet sekä ravintolisät edullisesti!

Penispumput

Penispumppuja voi käyttää itsetyydytyksen yhteydessä, apuvälineenä erektion saamiseen ennen seksiä tai peniksen suurentamiseen. Suurin osa pumpuista on ilmatoimisia alipainepumppuja. Pumpun sylinteriin imetään alipaine ja tämä saa aikaan erektion. Poikkeuksena on englannissa kehitetty Bathmate, jossa käytetään vettä alipaineen kehittämiseen.

Useimmista alipaineen aikaansaama ja voimistama erektio tuntuu nautinnolliselta. Joissain pumpuissa onkin perusmallisen tyvitiivisteen sijaan on masturbaattoria muistuttava tiivisteosa, jolloin pumppu sopii hyvin myös itsetyydytykseen. Pumpulla voidaan saattaa penis erektioon ja erektiota voidaan ylläpitää penisrenkaalla. Tällä tavoin pumppu toimii apuvälineenä seksin yhteydessä. Joitain pumppumalleja mainostetaan erityisesti peniksen suurentimina, kuten esimerkiksi Bathmatea. Tämä perustuu ajatukseen, että kudos mukautuu vähitellen ainakin osittain uusiin mittoihin, joihin se alipaineella suurennetaan.

Pumppupuuhien yhteydessä, etenkin toistuvassa käytössä, kannattaa käyttää penistä hoitavaa voidetta. Tämä pitää peniksen ihon hyvässä kunnossa. Mansikkamato seksikauppa myy kaikki mallit pyvästi edulliseen hintaan.

Peniksen kasvatus ja suurentaminen seksikauppa Mansikkamato

Filter