Masturbaattorit

Paras masturbaattori miehelle

Oma käsi ei ole aina paras nautinnontuoja mitä miehen itsetyydytykseen tulee, paras masturbaattori miehille on monin kerroin parempi vaihtoehto! Laadukkaat itsetyydytysvälineet, kuten tekopillu ja keino vagina tuovat monin kertaisen nautinnon ja saavat miehen tulemaan niin, että se todella tuntuu.

Mikä on paras miesten masturbaattori?

Mikä on paras miesten masturbaattori ei ole yksinkertianen kysymys vastata, sillä vaihtoehtoja löytyy satoja tai oikeammin tuhansia ja vastaus on lopulta kunkin omista mieltymyksistä kiinni. Hyvä masturbaattori miehille on kuitenkin sellainen keinovagina, joka on oikean kokoinen, tekopillu on myös valmistettu laadukkaasta materiaalista ja on tietenkin tärkeää, että keino vagina saa aikaan hyvin kiihottavan tunteen. Miesten itsetyydytysvälineiden pitäisi olla myös helposti puhdistettavia ja pestäviä.

Mansikkamato ei ole turhaan paras seksikauppa netissä, sillä seksivälinevalikoimassamme on satoja erilaisia masturbaattoreita ja keinovaginoita, joiden joukosta löytyy takulla myös sinulle sopivin!

Masturbaattori miehille vs keinovagina

Kumpi on parempi valinta? Onko masturbaattori miehille vai keinovagina se paras tyydytyksen tuoja? Tämäkin on hyvä kysymys ja vastaus on, molempi parempi!Tämä johtuu siitä, että vaihtelu virkistää ja myös naissä seksileluissa on suuria eroja niin koon, omaan käyttöön sopivuuden, valmistusmateriaalien jne. puolesta.

Tutustu seksileluvalikoimamme ja eri tuotteiden eroihin niin löydät sinulle parhaiten soveltuvan seksivälineen. Masturbaattori on usein kevyempi, kädessä pidettävä seksiväline ja keinovagina puolestaan raskaampi, usein paikoilleen asetettava, joten se ei välttämättä sovellu yhtä hyvin esim. matkoilla mukaba kuljetettavaksi. Masturbaattorit ovat tähän sen sijaan omiaan, sillä löytyy lukuisia malleja, jotka ovat melko huomaamattomia ja valmiiksi kätevässä kuljetuskotelossa. Tälläisiä löytyy mm. Tenga ja Fleshlight tuotemerkeiltä.

Filter