Kiihotusrenkaat

Kiihotusrenkaat ja värisevät penisrenkaat

Kalun tyveen löytyy monenlaisia härveleitä, osa näyttää kieltämättä aika mielikuvituksekkailta, mutta huvittavankin ulkonäön taakse kätkeytyy usein varsin nautinnollisia ominaisuuksia.

Värisevät erektiorenkaat

Värisevä penisrengas tuo lisää nautintoa molemmille. Vibra voi värisyttää sijainnista riippuen kiihoittavasti esim. peniksen tyveä tai kiveksiä ja partnerin klitorista tai anusta.

Joissain penisrenkaissa on jopa useampia moottoreita ja erilaisia ulokkeita sekä kiihoitin nystyröitä. Käytännöllisimpiä värisevistä penisrenkaista ovat sellaiset, joiden vibran saa irroitettua. Tällöin erektiorengasta voi käyttää myös ilman moottoria ja toisaalta renkaan sekä vibran puhdistaminen ja paristojen vaihto onnistuvat sujuvasti.

Paras kiihotusrengas?

Tavalliset penisrenkaat, joissa ei ole värinätoimintoa, ovat myös suosittuja. Kannattaakin hankkia kiva valikoima sekä ns. normaaleja erektiorenkaita boostaamaan seisokkia sekä muutama malli vibralla ja kiihottimilla tuomaan lisää säväkkyyttä seksiin.

Tällä tavoin olet varustautunut joka tilanteeseen ja tuot seksiin kivaa lisämaustetta. Vain kokeilemalla löytyy se omasta mielestä paras kiihotusrengas! Seksikauppa Mansikkamadosta löydät laajan valikoiman mitä erilaisimpia erektiorenkaita järkihintaan.

Filter