keinovaginat

Keinovaginat ja miesten itsetyydytysvälineet sekä teko vaginat Mikä on paras tekopillu?

Miesten itsetyydytysvälineet ja teko vaginat tarjoavat hyvän vaihtoehton omalle kädelle, sillä hyvä keinovagina voi tuntua jopa paremmalta kuin oikea pimpero, sillä miesten masturbaattorin avulla on mahdollista kokea orgasmi entistä täydellisempänä. Mutta minkälainen on paras tekopillu, entäs keino vagina?

Keinovagina tuo tyydytyksen ja teko pillu takaa nautinnon

Paras tekopillu on sellainen, joka vastaa käyttäjän haluja parhaiten. Useimpien keinovaginamallien tunneli on kiihoittavilla nystyröillä tai muunlaisella kohokuvioinnilla sisäpuolelta päällystetty. Teko vagina materiaalit ovat kimmoisia ja luonnollista vaginaa mahdollisimman pitkälle jäljitteleviä. Keino vagina tunneleissa voi olla myös erilaisia painekammioita, joilla saadaan aikaan entistä voimakkaampia tuntemuksia.

Tunnetuin miesten itsetyydytysvälineiden valmistaja on Fleshlight, mutta saatavana on paljon muitakin ja mitä kekseliäimpiä välineitä, kuin perus tekopillu. Esimerkiksi Tenga -sarjan tuotteissa on panostettu erityisesti tunnelin kuviointeihin ja eri mallit antavatkin hyvin erilaisia tuntemuksia verrattuna siihen, että käytössä olisi tavallinen keino vagina.

Teko vagina tekee itsetyydytyksestä nautinnon koe paras keino vagina

Saatavilla on sekä kertakäyttöisiä että vuosiakin käytetäväksi tarkoitettuja keino vagina malleja. Kun teko vagina on pidempiaikaisessa käytössä, on tärkeä huolehtia masturbaattorin hygieniasta, eli puhdistaa se jokaisen käyttökerran jälkeen huolellisesti miedolla saipuavedellä sekä mielellään tähän tarkoitetulla, pintaa vahingoittamattomalla puhdistusaineella, ja hoitaa materiaalia silloin tällöin talkilla kimmoisuuden säilyttämiseksi.

Saatavana on myös automaattisia, moottorilla varustettuja masturbaattoreita, jotka joka värisevät tai myös hierovat penistä. Mikäli ennenaikainen siemensyöksy on ongelmana, masturbaattoreita voi käyttää apuna laukeamisen hallitsemisen ja kestävyyden harjoittelussa. Mansikkamato – paras seksikauppa netissä myy kaikki parhaat masturbaattorit ja keinovaginat todella edullisesti ja halvalla.

Filter