keinovaginat

Keinovaginat ja miesten itsetyydytysvälineet

Itsetyydytysvälineet tarjoavat hyvän vaihtoehton omalle kädelle, sillä hyvä keinovagina voi tuntua jopa paremmalta kuin oikea pimpero, sillä masturbaattorin avulla on mahdollista kokea orgasmi entistä täydellisempänä.

Keinovaginat

Useimpien keinovaginamallien tunneli on kiihoittavilla nystyröillä tai muunlaisella kohokuvioinnilla sisäpuolelta päällystetty. Materiaalit ovat kimmoisia ja luonnollista vaginaa mahdollisimman pitkälle jäljitteleviä. Tunneleissa voi olla myös erilaisia painekammioita, joilla saadaan aikaan entistä voimakkaampia tuntemuksia.

Tunnetuin miesten itsetyydytysvälineiden valmistaja on Fleshlight, mutta saatavana on paljon muitakin ja mitä kekseliäimpiä välineitä. Tenga -sarjan tuotteissa on panostettu erityisesti tunnelin kuviointeihin ja eri mallit antavatkin hyvin erilaisia tuntemuksia.

Saatavilla on sekä kertakäyttöisiä että vuosiakin käytetäväksi tarkoitettuja keinovaginamalleja. Pidempiaikaisessa käytössä on tärkeä huolehtia masturbaattorin hygieniasta, eli puhdistaa se jokaisen käyttökerran jälkeen huolellisesti miedolla saipuavedellä sekä mielellään tähän tarkoitetulla, pintaa vahingoittamattomalla puhdistusaineella, ja hoitaa materiaalia silloin tällöin talkilla kimmoisuuden säilyttämiseksi.

Saatavana on myös automaattisia, moottorilla varustettuja masturbaattoreita, jotka joka värisevät tai myös hierovat penistä. Mikäli ennenaikainen siemensyöksy on ongelmana, masturbaattoreita voi käyttää apuna laukeamisen hallitsemisen ja kestävyyden harjoittelussa. Mansikkamato – paras seksikauppa netissä myy kaikki parhaat masturbaattorit ja keinovaginat todella edullisesti ja halvalla.

Filter