Eturauhaskiihottimet ja eturauhasvibraattorit netistä

Miehen eturauhasen stimulointi on useimmista lähes käsittämättömän nautinnollista ja sillä tavoin on mahdollista saada orgasmi, jollaista ei ehkä ole koskaan aikaiseemin kokenut.

Ei siis ihmekkään, että tähän tarkoitukseen on kehitetty monipuolinen valikoima eturauhaskiihottimia miehille sekä muita seksileluja. Nämä miesten vibraattorit on suunniteltu miehen anatomia huomioiden ja malleja löytyykin varsin paljon, joten jokaiselle pitäisi löytyä juuri omalla kohdalla nautinnollisimmalta tuntuva hieromalaite.

Tunnetuimmilta merkeiltä löytyy lukuisia laadukkaita seksivälineitä, joilla on tarkoitus saada aikaan orgasmi eturauhasta kiihoittamalla. Vastaavia seksileluja löytyy myös monilta muilta valmistajilta.

Vibraattori miehelle on tie eturauhasorgasmiin

Jos eturauhasen hieronta on kokonaan uusi asia, kannattaa valita jokin aloittelijalle suunniteltu pienempi eturauhaskiihotin, jotta näihin nautintoihin tutustuminen ja totuttelu onnistuu helposti.

Jos on taas jo kokenut, niin silloin kookkaammat mallit tuovat usein parhaan tyydytyksen.

Eturauhaskiihoitin voi olla seksin tai itsetyydytyksen aikana paikoillaan. Useimmissa malleissa on myös moottori ja kehittyneimmissä myös muista toimintoja.

Periaatteessa moottoria ei kuitenkaan tarvita, sillä kiihoitin liikahtelee kun sulkijalihasta jännittää joko tahattomasti tai tarkoituksella, jolloin kärkiosa hieroo eturauhasta. Useimmissa on myös ulkopuolella välilihaa hierova nuppi.

Parhaat eturauhaskiihottimet

Parhaat eturauhaskiihottimet löytyvät vain kokeilemalla. Laadusta tunnetut tuotemerkit tarjoavat useita hyviä ja nautinnollisia miehille sopivia vibraattoreja, esimerkiksi Anal Fantasy Elite sarjasta löytyy useita hyviä kiihottimia, kuten myös LELO tuotemerkiltä.

Mansikkamato seksikauppa myy miesten eturauhaskiihottimet ja eturauhasen hierontalaitteet sekä vibraattorit miehille halvalla. Löydät meiltä parhaan valikoiman.

Eturauhaskiihottimet seksikauppa Mansikkamato

Filter