Eturauhaskiihottimet

Eturauhaskiihottimet ja eturauhasvibraattorit netistä halvin hinta & suurin valikoima!

Miehen eturauhasen stimulointi on useimmista lähes käsittämättömän nautinnollista ja sillä tavoin on mahdollista saada orgasmi, jollaista ei ehkä ole koskaan aikaiseemin kokenut.

Ei siis ihmekkään, että tähän tarkoitukseen on kehitetty monipuolinen valikoima eturauhaskiihottimia miehille sekä muita seksileluja. Nämä miesten vibraattorit on suunniteltu miehen anatomia huomioiden ja malleja löytyykin varsin paljon, joten jokaiselle pitäisi löytyä juuri omalla kohdalla nautinnollisimmalta tuntuva hieromalaite.

Tunnetuimpia merkkejä ovat Nexus sekä Aneros, molemmilta löytyy lukuisia laadukkaita seksivälineitä, joilla on tarkoitus saada aikaan orgasmi eturauhasta kiihoittamalla. Vastaavia seksileluja löytyy myös monilta muilta valmistajilta, kuten Rocks-Off:ilta.

Vibraattori miehelle on tie eturauhasorgasmiin

Jos eturauhasen hieronta on kokonaan uusi asia, kannattaa valita jokin aloittelijalle suunniteltu pienempi hierontalaite, jotta näihin nautintoihin tutustuminen ja totuttelu onnistuu helposti.

Jos on taas jo kokenut, niin silloin kookkaammat mallit tuovat usein parhaan tyydytyksen.

Eturauhaskiihoitin voi olla seksin tai itsetyydytyksen aikana paikoillaan. Useimmissa malleissa on myös moottori ja kehittyneimmissä myös muista toimintoja.

Periaatteessa moottoria ei kuitenkaan tarvita, sillä kiihoitin liikahtelee kun sulkijalihasta jännittää joko tahattomasti tai tarkoituksella, jolloin kärkiosa hieroo eturauhasta. Useimmissa on myös ulkopuolella välilihaa hierova nuppi.

Mansikkamato seksikauppa myy miesten eturauhaskiihottimet ja eturauhasen hierontalaitteet sekä vibraattorit miehille halvalla. Löydät meiltä parhaan valikoiman, vertaa vaikka! Paras hinta! Muista myös ilmainen toimitus tarjos.