Erektiotuet ja jatkotErektiotuet ja penisjatkot

Seksitä on mahdollista tehdä parempaa, siinä auttavat erektiotuet ja penisjatkot, jotka tuovat helposti lisäpotkua seksiin!

Näillä apuvälineillä seksin saa sujumaan molemmille nautinnollisesti ja vaikkei varsinaisesti olisikaan tarvetta niin kokeilla silti kannattaa, sillä paksumpi ja pidemmälle yltävä tai suonitettu sauvan pinta voit tuoda kumppanille entistä täydellisemmän nautinnon. Seksileikeissäkin vaihtelu virkistää ja voi tuoda kokonaan uudenlaisia kivoja kokemuksia.

Penisjatkon kiinnitys

Penisjatkoja löytyy sekä valjailla tai remmeillä kiinnitettäviä ja kalun päällä noin vain tai kiveslenkin avulla pysyviä. Pituuksia, paksuuksia ja värejä on valittavissa mieltymysten mukaan.

Osa hihnoilla kiinnitettävistä malleista, toimii myös lantiodildona, jolloin ne sopivat myös naiselle.

Useimmat näistä seksivälineistä on valmistettu silikonista tai pvc:stä. Mikäli valitset silikonista valmistetun tuotteen, muista että sen kanssa kannattaa käyttää vain vesipohjaisia liukuvoiteita!

Peniksenpäälliset

Peniksen päälliset voimistavat erektiota ja tukevat penistä puristamalla sitä tasaisesti koko päällisen pituudelta. Pinta on usein nystyröity tai muutoin kiihoittavan tuntuisesti kuvioitu. Näitä voi käyttää myös joko kondomin alla tai päällä! Kannattaa kokeilla mallia, jossa on kiveslenkki! Se pitää päällisen tukevasti paikoillaan vauhdikkaassakin seksissä ja puristaa kiveksiä tyvestä kiihottavasti.

Joissakin malleissa on kaksi penistä, ne on tietenkin tarkoitettu tuomaan täytettä molemmille aukoille samalla kertaa.

Erektiotuet ja penisjatkot seksikauppa Mansikkamato

Filter