seksikauppa Mansikkamato

Magic Wand hieromasauvat

Nämä myös orgasmikoneina tunnetut wand-sauvat saavat aikaan takuuvarmasti nautinnon! Laitteen päässä on joustava hieromakärki, joka painetaan haarojen väliä vasten ja nautitaan!

Hieromakoneiden teho perustuu nimen omaan puhtaaseen värinätehoon, sillä kärki värisee lähes hillittömästi, eikä lopputuloksesta juuri jää epäselvyyttä – se on mahtava orgasmi tai useampia orgasmeja peräkkäin.

Hitachi Magic Wand valtasi aikoinaan USA:n, ja sellainen löytyneekin varsin monesta yöpöydän laatikosta valtameren takana. Sittemmin markkinoille on tullut mitä erilaisimpia wand-hieromalaitteita, mutta perusajatukseltaan ne kaikki vastaavat alkuperäistä ja näyttävätkin melko samanlaisilta.

Onneksi näin, sillä mikä hupaisinta, markkinajohtaja Hitachi-konserni päätti sittemmin lopettaa suositun seksilelunsa valmistamisen, koska maailmankuulu seksiväline ei enää sopinut johdon mielstä yhtiön imagoon.

Suosittuja wand-valmistajia ovat mm. Doxy, Bodywand ja LELO. Kannattaa tutustua kunkin sauvavalikoimaan.

Ladattavat ja verkkovirralla toimivat sauvat

Pelkän On/Off kytkimen lisäksi monesta wandista löytyy useampia tehoasetuksia. Verkkovirralla toimivien mallien lisäksi on saatavilla ladattavia malleja, jolloin ei ole johtoja tiellä. Suoraan verkkovirralla toimivien mallien etuna on taas loppumattomat tehot, virtaa riittää niin kauan kuin haluja riittää!

Kiihotinkärjet wand-sauvoihin

Wand-sauvoihin on saatavilla myös lukuisia erilaisia vaihtokärkiä, joilla wandin saakin viritettyä entistä nautinnollisemmaksi ja monipuolisemmaksi seksileluksi.

Vaihtokärkiä löytyy niin klitoriskiihoittimilla kuin sisään menevillä dildoilla, ja myös miehille löytyy masturbaattoreita kalun kiihoittamiseen.

Monipuolinen ja supertehokas vibraattori

Teho ja vaihtokärkien tuoma monipuolisuus tekevätkin wandista lähes ehdottoman seksilelun naisille, miehille ja pariskunnille! Kyse ei ole pelkistä mainospuheista, sillä laitteiden vaikutuksia on myös tutkittu ja eräässä tutkimuksessa jopa 93% laitetta kokeilleista naisista sai orgasmin!

Myös vuodesta toiseen jatkuva suosio kertoo näiden toimivuudesta nautintovälineenä. Joko sinä olet kokenut seksuaalisen tyydytyksen wandin avulla?

Mansikkamato seksikauppa myy kaikki wandit pysyvästi halvalla. Paras hinta! Vertaa ja käytä hyväksesi maksutoin toimitus tarjous.

Filter