Osta liukuvoiteet netistä edullisesti!

Liukuvoiteet voidaan jakaa vesipohjaisiin liukuvoiteisiin ja silikonipohjaisiin liukuvoiteisiin. Vesipohjaiset ovat helpommin pois pestävissä kuin silikonipohjaiset, toisaalta eivät silikoniliukuvoiteekaan ole tahmaavia ja ne ovat yleensä riittoisampia, koska pienempi määrä liukastetta riittää.

Makuliukuvoiteet tekevät seksistä vaikka mansikalta maistuvaa!

Liukasteita löytyy myös eri tuoksuilla ja mauilla, makuliukuvoiteet ovatkin erinomaisen maistuva tapa maustaa seksiä! ne sopivat huippukivasti esimerkiksi suuseksiin, sillä useimpien mielestä vaikka mansikan makuinen kalu maistuu paremmalta kuin sellaisenaan. Tietenkin klitoriskin maistuu nuoltaessa luultavasti paremmalta hyvän makuisella liukkarilla höystettynä, kuin sellaisenaan.

Lämmittävät

Lämmittävät liukuvoiteet lisäävät kiihoittumista, sillä ne sisältävät pintakudosta lämmittäviä ainesosia. Ne ovatkin hyvä lisämauste sekä kahdenkeskiseen rakastaluun, että itsetyydytykseen. Näiden liuukasteiden aikaansaama lämmöntunne saa varmasti kenet tahansa entistä liukkaammaksi ja se myös tekee seksistä nautinnollisempaa.

Viilentävät

Viilentävät liukuvoiteet saavat aikaan viileän tunteen, tämä tuntuu monista kiihoittavalta ja tekee sekä seksistä, että itsetyydytyksestä parempaa!

Monikäyttöiset

Osa liukasteista on hieromaöljyjyen ja liukuvoiteiden sekoituksia ja soveltuvat niin eroottiseen hierontaan ja hyväilyyn kuin seksiinkin ja seksilelujen kanssa käytettäviksi. Tälläinen monikäyttöinen liukastusvoide on esimerkiksi on Durex Play 2-in-1.

Anaaliliukuvoiteet sujuvaan peppuseksiin

Liukasteita löytyy myös eri käyttötarkoituksiin. Anaaliliukuvoiteet ovatkin suositeltava valinta anaaliseksiin sekä peppupuuhiin joissa käytetään seksileluja.

Silikoniliukuvoiteet

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat vesipohjaisia riittoisampia, sillä niitä tarvitaan pääsääntöisesti pienempi määrä. On hyvä huomata, että silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa olisi yleensä hyvä käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita, sillä silikoniliukaste ei välttämättä sovi silikonista valmistetuille pinnoille.

Kokeile eri liukasteita ja löydä entistä antoisampi seksi

Jotta vaihtoehdot eivät lopuisi kesken niin tarjolla on myös erityisesti naisille suunniteltuja liukasteita, seksileluille tehtyjä liukasteita ja kiihoittavia likuvoiteita yms. Parasta onkin valita pari-kolme eri liukuvoidetta kokeltavaksi ja löytää näin oma liukuvoide suosikki, ellei sitä ole vielä löytynyt!

Mansikkamato seksikaupasta saat kaikki liukuvoiteet pysyvästi todella edullisesti. Katso myös paras liukuvoide lista!

Paras seksikauppa netissä – Mansikkamato tarjoaa Suomen suurimman valikoiman erilaisia liukasteita entistä sujuvempaan ja parempaan seksiin. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja ja löydä sekä entistä upeampia seksikokemuksia sekä itsetyydytys uusilla nautinnoilla.

Liukuvoiteet seksikauppa Mansikkamato

Filter