Kondomit halvalla netistäKondomit netistä edullisesti!

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ehkäisyvälineitä ja kondomeja. Tilaa juomulliset-, nystyröidyt ja makukondomit sekä muut ehkäisyvälineet netistä niin miehille kuin naisille halvalla.

Seksikauppa mansikkamadon valikoimastamme löydät laatumerkit, kuten Durex, Control, MySize ja Vitalis.

Isot kondomit

MySize merkiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva koko, sillä merkki on erikoistunut eri kokoisiin ehkäisyvälineisiin.

Makukondomit tuovat maustetta suuseksiin

Kondomin ei tarvitse olla pelkkä ehkäisyväline, vaan se voi olla myös seksin mauste! Makukondomi tekee suuseksistä hyvin maistuvaa, valitse suosikkimakusi ja penis muuttuu maukkaaksi imeskellä aivan kuin tikkari.

Latex-vapaat

Lateksivapaat kondomit soveltuvat mikäli sinä tai partnerisi olet latex-materiaalille allerginen. Nämä on valmistettu laetksin sijaan synteettisistä materiaaleista, jotka ovat usein kestävempiä ja näin käytössä varmempia ja pitkälle kehitettyjen valmistusmenetelmien ansiosta käytössä lähes huomaamattomia.

Vaihtelua seksiin!

Kondomeja löytyy myös ulkopuolelta valmiiksi liukastettuina ja erilaisilla stimuloivilla aineilla käsiteltyinä, joissakin on taas sisäpuolella ainesosia, jotka auttavat erektion voimistamisessa tai auttavat ehkäisemään ennenaikaista siemensyöksyä.

Nämä ovat hyviä vaihtoehto tekemään seksistä entistä sutjakaampaa. Kokeile rohkeasti erilaisia, ja löydä kokonaan uudenlaisia intiimejä ulottuvuuksia.

Kaikki myymämme ehkäisyvälineet ovat CE-hyväksyttyjä ja turvallisia käyttää.

Kondomit edullisesti netistä seksikauppa Mansikkamato.fi

Filter