seksikauppa Mansikkamato

Tupladildot ja kaksipäiset dildot

Kaksipäiset dildot soveltuvat erityisesti partnerin kanssa käytettäviksi, ne mahdollistavat nautintojen jakamiseen samaan aikaan ja intiimisti varsin lähekkäin!

Tupladildot ovat erityisesti naisparien suosiossa, mutta esimerkiksi U-muotoisesta käyrästä sauvasta voi toki nautiskella yksinkin, kuten muunkin mallisista. Pitkä sauvahan voi olla joskus se ainoa oikea nautinnon lähde!

Tietenkin kaksipäisellä dildolla voivat puuhailla myös miesparit ja kaikenlaiset pariskunnat, sillä ne sopivat yhtä hyvin niin vagina- kuin anaaliseksiin.

Minkälainen kaksipäinen dildo kannattaa hankkia?

Sopivan seksilelun valinnassa kannattaa huomioida omat halut ja käyttötarkoitus. Käytätkö sitä yksin vai yhdessä partnerisi kanssa? Haluatko minkä kokoisen, entäs minkä muotoisen sauvan?

Useimmat tupladildoista on valmistettu joko miellytävän hyvin liukuvasta jelly-materiaalista tai ihanan sileäpintaisesta silikonista. Muutama suurempi valmistaja on tuonut markkinoille myös erityisesti seksileluja varten kehittämistään materiaaleista tehtyjä sauvoja.

Osa tupladildoista on tarkoitettu käytettäväksi kuten strap-on dildot.

Parhaan sauvan valinta on jälleen hyvin henkilökohtainen asia, joten oikotietä onneen ei ola, vaan se oikea löytyy ainoastaan kokeilemalla eri vaihtoehtoja.

Mansikkamato.fi seksikauppa myy kaikki seksivälineet pysyvästi edullisesti. Paras hinta! Vertaa vaikka. Käytä hyväksesi myös ilmainen toimitus tarjous. Katso myös parhaat dildot.

Filter