seksikauppa Mansikkamato

Strap-on dildot

Lantiodildo on seksileikeissä varsin monipuolinen seksilelu. Se tuo nautintoja niin naispareille kuin perinteisillekkin pariskunnille ja satunnaisille partnereille.

Saatavilla on valjaita, joihin voi kiinnittää halumanlaisensa dildon. Osassa strap-on dildoja on taas kiinteä harness ja jotkin ovat tupladildoja, jolloin sisään menevä dildo pitää myös ulkopuolisen sauvan paikoillaan.

Kaksipäisiä lantiodildoja löytyy myös valjailla kiinnitettävistä malleista. Valinnanvaraa löytyy myös sauvan mallien, pituuden ja paksuuden suhteen ja joissakin on myös värinätoiminto.

Valmistusmateriaali on yleenseä joko Jelly, silikoni tai Latex.

Miten lantiodildoa käytetään?

Naiset käyttävät lantiodildoja vangina- ja anaalipanoihin. Monella miehelläkin on salaisena fantasiana, että häntä pantaisiin dildolla takapuoleen, ja tietenkin nämä sopivat erinomaisesti dominointiin. Kyseessä on siis varsin monipuolinen seksiväline.

Ennen peppupanoja on syytä huuhdella suoli, jotta puuha olisi miellyttävän puhdasta.

Aloittelijan kannattaa valita pienikokoinen sauva, sillä sekin tuntuu, koska lantion liikkeet välittyvät sauvan kautta suoraan perille. Pienen harjoittelun jälkeen kaikenlainen seksi kuitenkin sujuu näiden aikuisten lelujen avulla ja on useimmista todella antoisaa!

Anaalihelmet soveltuvat hyvin pepun rentouttamiseen ennen dildopanoja!

Edullinen seksikauppa

Mansikkamato seksikauppa myy kaikki aikuisten lelut pysyvästi edullisesti. Käytä hyväksesi ilmainen toimitus tarjous. Vertaa hintoja ja valitse paras hinta. Katso myös tupladildot laajasta seksivälinevalikoimastamme.

Filter