seksikauppa MansikkamatoParhaat dildot seksiin

Dildot ovat useimmiten peniksen muotoja mukailevia terskaa ja pinnan suonitusta myöten. Ne sopivat niin anaaliseksiin kuin vaginaankin ja soveltuvat sekä miehille että naisille seksuaalisen mielihyvän tuottamiseen.

Monissa malleissa on tyvessä kivekset sekä tukeva tyviosa tai imukuppi, joka pitää dildon hyvin paikoillaan. Tämä mahdollistaa vaikkapa lattiaan kiinnitetyn dildon päälle istumisen. Useimmissa malleissa ei ole moottoria, joskin myös väriseviä dildoja löytyy.

Perinteisten kalua jäljittelevien dildojen lisäksi markkinoilla on mitä moninaisimpia malleja ja luonnollisesti löydätkin Mansikkamato seksikaupasta varsin laajan valikoiman myös näitä laadukkaita seksileluja edullisesti. Paras hinta. Vertaa vaikka. Muista myös ilmainen toimitus tarjous.

Isot dildot

Kun haluaa maksimaalisen nautinnon, isot dildot ovat hyvä valinta! Isoja dildoja on monen kokoisia ja mikä juuri sinusta on iso on hyvin henkilökohtainen kysymys. Kokoja siis löytyy suurista varsin massiivisiin. Selaa seksileluja ja löydä juuri sinun tarpeesi tyydyttävä suuri dildo! Esimerkiksi King Cock dildoja on todella suuria! Chisa tuotemerkki tarjoaa myös hyvän valikoiman isokokoisia sauvoja! Kannattaa katsoa myös The D By Doc Johnson dildot! Nämä ovat todella laadukkaita ja valikoimaan lukeutuu myös todella massiivisia seksileluja.

Mikä on dildon ja hieromasauvan ero?

Tätä meiltä kysytään aina välillä. Vastaus on: hieromasauvat ja vibraattorit värisevät ja dildot eivät. Dildot muistutavat penistä ja hieromasauvat voivat olla hyvin mielikuvituksellisia ja innovatiivisia muotoilultaan. Hieromasauvat on tarkoitettu naisten seksileluiksi, kun taas dildoja voivat käyttää yhtä hyvin myös miehet anaaliseksiin.

Asia ei kuitenkaan ole aina näin yksinkertainen ja vastaus riippuukin lopulta siitä keneltä kysytään, mutta verkkokaupassamme on pyritty noudattamaan tuotatuotteiden jaottelua selkeyden vuoksi.

Tupladildot ja strap-on dildot tuovat lisää nautintoa

Partnerin kanssa käytettäväksi sopivat kaksipäiset, eli ns. tupladildot ja lantiodildot, eli strap-on dildot. Lantiodildo kiinnitetään paikoilleen joko mukana tulevilla tai erikseen ostettavilla “valjailla” tai se voi olla myös kaksipäinen, kuten tupladildot, jolloin se pysyy paikoillaan ilman hihnoja ja tuo nautintoa molemmille. Parhaat dildovaljaat ovat puolestaan sellaisia, että niihin on saatavana useamman kokoisia sauvoja.

Miten valita paras dildo?

Sopivaa sauvaa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kokoon sekä valmistusmateriaaliin. Materiaaleista silikoni ja lasidildot sekä metalli ovat hygienisimpiä vaihtoehtoja.

Koko on kaikkien seksilelujen kohdalla olennainen asia. Liian iso sauva ei tunnu mukavalta ja toisaalta liian pieni ei välttämättä tua maksimaalista nautintoa. Sauvoja löytyykin monen pituisia ja paksuisia.

Voit miettiä dildoa valitessasi seuraavia asioita: Oletko aloittelija vai jo tottunut suurempiin? Haluatko kovapintaisen vain hieman joustavan tuntuisen? Onko suora sinusta nautinnollisin vai tuntuuko hieman kaareva muotoilu paremmalta?

Kuten muidenkin seksilelujen kanssa, vastaukset näihin kysymyksiin selviävät ainoastaan kokeilemalla. Mansikkamato seksikauppa myy kaiken kokoiset ja muotoiset dildot pysyvästi halvalla.

Filter