Suukapulat & SuupallotSuukapulat ja suupallot

Mmmpphhh… suukapulan maustamat voihkaisut seksin aikana kuulostavat varsin kivoilta! Suukapula on myös hyvä keino muistuttaa subia siitä, että on syytä olla hiljaa ja rankemmissa BDSM-puuhissa kapula on joskus myös tarpeenkin.

Tietenkin suukapulat myös näyttävät kivoilta ja ovat subista usein nöyryyttäviäkin, ainakin kun kuola valuu pitkin rinnuksia.

Valitse hyvä suukapula käyttötarkoituksen mukaan

Suukapuloita ja suupalloja löytyy monenlaisia, yleisin on pallosuukapula, joita on eri materiaaleista, kuten muovista ja kumista valmistettuja. Suukapulan hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun, eli myös materiaaliin, jos orja tai orjatar on tarkoitus pitää kapuloituna vähänkin pidempään. Kovamuovinen kapula ei nimittäin välttämättä tunnu mitenkään mukavalta tuntukausia käytettynä!

Suukapulaa valittaessa käyttötarkoitus on ratkaiseva kuten muidenkin seksilelujen kohdalla. Onko kapula sopivan kokoinen? Halutaanko se lähinnä rekvisiitaksi bdsm-roolileikkeihin, kuten ehkä suitsikapula, vai pitääkö sen myös oikeasti toimia ja pitää subi hiljaisena? Vai olisiko suurengas sittenkin tarkoituksenmukaisin, se sopiikin erinomaisesti suuseksiin ja dominointiin!

Paras seksikauppa netissä – Mansikkamato on myynyt bondage välineitä ja muita bdsm- seksileluja alusta asti ja ne ovat edelleenkin tärkeä osa tuotevalikoimaamme. Meiltä löydät mm. laadukkaat Rimba bdsm-välineet ja Fetish Fantasy sarjan seksilelut sekä tietenkin hyvät suukapulat ja suupallot!

Alla muutamia meiltä hankittu suukapula erään vakioasiakkaan salaisessa leikkipaikassa kuvattuna!

Filter