Piiskat ja ruoskatRuoskat ja piiskat

Moni kokee ainakin kevyet läpsyt takapuolelle nautinnollisena ja pakaroita voi lämmitellä myös nahkalätkällä tai vaikka raipalla, mutta nahkaruoskat ja muut ruoskat sekä ohuet ja taipuisat piiskat ovat ehdottomasti parhaita kurittoman orjan tai orjattaren rankaisuun.

Se missä nautinnon ja kivun raja kulkee on todella yksilöllistä ja löytyy ainoastaan kokeilemalla sekä kommunikoimalla partnerin kanssa. Kun asteikko on opittu, onkin mahdollista sukeltaa piiskanviuhahdusten tahdittamiin roolileikkeihin turvallisin mielin!

Turvasanan tai turvamerkin käyttäminen on suositeltavaa, jotta puuha olisi molemmille nautinnollista. Välineitä löytyy alkaen nahkalätkistä, ruoskiin ja ratsupiiskoihin. Myös vyö, paksumpi naru tai kämmen toimivat paremman puutteessa. Usein roolileikeissä on kuitenkin kyse myös visuaalisuudesta ja silloin ei mikään voita hienoa ratsupiiskaa puhumattakaan pitkästä nahkaruoskasta Dominan tai Masterin käsissä!

Paras seksikauppa netissä – Mansikkamato myy parhaat piiskat sekä ruoskat aina edullisesti. Katso myös muut bondage välineet ja kaulapannat yms. mausteet kuumiin ja villeihin seksileikkeihin! Ps. kannattaa katsoa myös suukapulat, sillä kapulan tukahduttamat voihkaisut ovat varsin mehukasta kuultavaa ja eihän kukaan halua purra kieltä kun ruoska sivaltaa pakaroita oikein kunnolla!

Filter