SähköseksilelutSähköseksi ja electrosex välineet

Sähköseksiluluja löytyy vaikka minkälaisia! Näiden bdsm-välineiden avulla löytyy todella monipuolinen ja useimpien mielestä mahtavan nautinnollinen seksin muoto, electrosex!

Seksileikeissä sähköä voi käyttää kiihoittamiseen ja bdsm-puuhissa myös kivun tuottamiseen. Sähkö sopii molempiin tarkoituksiin täydellisesti, sillä molemmissa tapauksissa kyse on lopulta nautinnon hakemisesta tavalla tai toisella!

Sähköimpulsseilla on mahdollista aikaansaada myös orgasmi sekä naiselle että miehelle. Tähän tarkoitukseen sopii sekä vaginaan, peniseen, kiveksiin, että nänneihin ja anukseen kiinnitettäviä ja käytettäviä johtimia.

Markkinoilta löytyy erilaisia power box:eja, eli kontrolliyksiköitä, joilla saadaan tuotettua erilaisia ja eri voimakkuuksilla sähköimplusseja. Johtimet ja nämä keskusyksiköt myydään yleensä erikseen, hyviä välineitä löytyy Electro Play merkiltä, joka takana on tunnettu valmistaja Hollantilainen Rimba. Saatavilla on myös paketteja, jotka sisältävät molemmat. Näytä löytyy esim Fetish Fantasy Series seksivälineistä.

Johtimet electrosex powerboxeihin

Powerboxeihin voidaan liittää mitä moninaisimpia johtima. Johtimia löytyy esim. penikseen, vaginaan, nänneihin, anukseen jne.

Useimmat electrosex-välineet ovat paristokäyttöisiä, joskin muutamia on myös muuntajan kautta verkkovirralla toimivia. Tällöin ei tarvitse huolehtia paristojen jatkuvasta kulumisesta, mikä sähköseksipuuhissa voi muodostua ärsyttäväksi asiaksi.

Kaukosäätimellä toimivat sähköseksilelut

Kontrolliyksikköjä löytyy myös langattomalla kaukosäätimellä varustettuina, mikä avaa roolileikkeihin kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Voihan Domina tai Master kontrolloida subiaan tällöin huomaamatta vaikkapa kaupungilla ja antaa säväyksen takapuoleen!Mielenkiintoinen orjan tai orjatteren koulutusväline on myös langattomalla kaukosäätimellä varustettu sähköpanta, se varmasti tuo uutta särmää seksileikkeihin!

Kontrolliyksikköjä on saatavana myös ääniaktivoituvalla toiminnolla, jolloin laite antaa säväyksiä vaikka piiskan viuhahtaessa.

Ovatko sähköseksivälineet turvallisia käyttää?

Kuten kaikkien bdsm välineiden kanssa, myös electrosex välineiden kanssa on käytettävä tervettä järkeä ka oikein käytettyinä ne ovat turvallisia, mutta jos tästä on epäilyksiä niiden sopivuudesta omaan käyttöön kannattaa keskustella asiantuntijoiden kanssa.

Sähköseksivälineet on suunniteltu nimen omaan seksiluleuiksi, eivätkä ne ole terveydelle vaarallisia. Seksikaupastamme löydät laajan valikoiman edullisia välineitä sähköseksiin!

Sähköseksi ja electrosex välineet Mansikkamato

Filter