Bondage ja sitominen

Bondage välineet

Moni kokee sitomisen kiihottavaksi ja nauttii tullessaan sidotuksi seksileikkien aikana. Bondage välineet tuovat lisämaustetta myös roolileikkeihin, tuntaahan sitominen varsin eroottiselta, antaudutaanhan siinä toisen valtaan.

Ja valtaleikeistähän bondagessa on kyse. Sitomiseen sopii naru kuin naru, kunhan se ei ole liian ohutta. Japanilaisessa bondagessa tosin käytetään hamppuköyttä, joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Mansikkamato seksikaupasta saat edullisesti kaikki bondagevälineet olitpa sitten domina tai sub-alistuja!

Kahlitseminen ja sitominen onnistuu myös erilaisilla nahkapannoilla, joilla toinen on helppo kiinnittää asentoon kuin asentoon. Sitomisleikkeihin löytyy myös monenlaisia muita varusteita, kuten ovikahleita ja sänkyyn helposti kiinnitettäviä sidontasettejä. Sänkysidontasetti onkin yksi suosituimmista tuotteistamme mitä sidontavälineisiin tulee.

Turvallisuus on tärkeää pitää mielessä, eli varmistaa, että kahleet eivät ole liian tiukat, etteivät paikat puudu ja toisaalta, että ne myös saa tarvittaessa nopeasti auki! Toista ei pidä jättää koskaan yksin sidottuna.

Yhteisestä sopimuksesta sidontaleikeillä voi tuoda paljon jännitystä seksiin ja niitä voi harrastaa hyvin myös ilman varsinaista seksiä. Mansikkamato – paras seksikauppa netissä – tarjoaa kaikenlaiset sidontavälineet sekä bondage välineet seksileikkejen mausteeksi. Seksileluvalikoimaamme on alusta asti kuulunut varsin laaja bdsm-välinevalikoma ja tietenkin todella edullisesti!

Filter