Musiikkivibraattorit ja kameravibratParas anustappi?

Malleja löytyy satoja, joten se sinulle paras plugi on myös seksikauppa Mansikkamadon aina edullisessa valikoimassa. Halpa hinta, vertaa vaikka! Käytä myös maksuton toimitus tarjous.

Anaalitapit tuntuvat useimmista nautinnollisilta ja anustappi voi hyvin olla paikoillaan myös seksin tai itsetyydytyksen aikana tuomassa lisää tyydytystä.

Anustapit

Anustapilla voi myös venyttää takapuolta ennen anaaliseksiä. Sulkijalihaksen venyttäminen tuntuukin kiihoittavalta.

Perinteisin anaaliplugi on pyramidin mallinen, tyveä kohti paksuneva. Tyvessä on yleensä ohuempi varsi ennen tapin pohjaa. Tämä rakenne pitää plugin hyvin paikoillaan.

Anaalitappeja on monen kokoisia. Ensimmäiseksi kannattaa valita pienikokoisempi malli, josta voi totuttelun kautta siirtyä niin suuriin kuin takapuoli vain sietää. Paras malli löytyy ainoastaan kokeilemalla, sillä mieltymyksiä on monia.

Plugeja voi käyttää myös dominoinnissa ja roolileikeissä esim. hännällä varustettuja tappeja.

Anustapin käyttö

Anustapin käyttö sujuu pienellä harjoittelulla helposti. Kannattaa ehdottomasti hannkia myös anaaliliukastetta, jolloin plugin asettaminen ja poisvetäminen onnistuu paljon helpommin.

Anustapit on esisijaisesti tarkoitettu venyttämiseen, eli ne ovat eri muotoisia kuin esim. eturahasen stimulointiin tarkoitetut seksivälineet. Ennen suuremman plugin paikoilleen työntämistä suolta voi liukastaa liikuttelemalla liukasteessa kostutettuja anaalihelmiä takapuolessa.

Mansikkamato.fi seksikauppa myy laadukkaat anaalitapit sekä anustapit aina edullisesti! Täältä löytyy varmasti myös se paras anustappi miehelle!