Musiikkivibraattorit ja kameravibratParas anustappi?

Anaalitappeja löytyy satoja, joten se sinulle paras anaaliplugi on varmasti löydettävissä myös seksikauppa Mansikkamadon aina edullisessa valikoimassa, josta löydät mm. seuraavat seksilelut: anustappi hännällä, anaali tappi, metallinen anustappi, iso anustappi, anaali tapit, lasinen anustappi ja muut anaali lelut.

Anaalitapit tuntuvat useimmista nautinnollisilta ja anustappi voi hyvin olla paikoillaan myös seksin tai itsetyydytyksen aikana tuomassa lisää tyydytystä. Eikä mikään estä pitämässä pepussa plugia arkenakin vaatteiden alla!

Anustapit ja anaali tapit

Anustapilla voi myös venyttää takapuolta ennen anaaliseksiä. Sulkijalihaksen venyttäminen tuntuukin useimmista erittäin kiihoittavalta, johon anaali tapit sopivat parhaiten.

Perinteisin anaaliplugi on pyramidin mallinen, tyveä kohti paksuneva. Tyvessä on yleensä ohuempi varsi ennen tapin pohjaa. Tämä rakenne pitää plugin hyvin paikoillaan.

Anaalitappeja on monen kokoisia. Ensimmäiseksi kannattaa valita pienikokoisempi malli, josta voi totuttelun kautta siirtyä niin suuriin kuin takapuoli vain sietää. Paras malli löytyy ainoastaan kokeilemalla, sillä mieltymyksiä on monia. Iso anustappi on kuitenkin se mihin useimmat päätyvät.

Plugeja voi käyttää myös dominoinnissa ja roolileikeissä esim. hännällä varustettuja tappeja.

Anustapin käyttö

Anustapin käyttö sujuu pienellä harjoittelulla helposti. Kannattaa ehdottomasti hannkia myös anaaliliukastetta, jolloin plugin asettaminen ja poisvetäminen onnistuu paljon helpommin.

Anustapit on esisijaisesti tarkoitettu venyttämiseen, eli ne ovat eri muotoisia kuin esim. eturahasen stimulointiin tarkoitetut seksivälineet. Ennen suuremman plugin paikoilleen työntämistä suolta voi liukastaa liikuttelemalla liukasteessa kostutettuja anaalihelmiä takapuolessa.

Värisevät anaalitapit

Valikoimastamme löytyy myös värisevät anustapit, joista esimerkiksi A-PLAY tuotesarja on hyvä esimerkki. Värinä tuo lisää nautintoa ja rentouttaa himan sulkijalihaksia, mikä on kätevä keino valmistautua anaaliseksiin!

Lasinen anustappi

Lasinen anustappi on myös kokeilemisen arvoinen anaali tappi, sillä se on helppo puhdistaa, pinta on sileä ja lasisen anustapin voi myös lämmittää tai viilentää vaikka vedellä ja saada näin aikaan uusia ihania kokemuksia.

Metallinen anustappi

Metallinen anustappi  tuntuu luonnollisesti erilaisilta kuin kumiset tai silikoniset. Ne ovat painavempia, mikä ansiosta ne tuntuvat enemmän esim. lihaksia jännitettäessä. Metallisia anustappeja on saatavana myös koristeellisina, monissa on plugin ulkopuolelle jäävässä osassa koriste. Metallinen plugi pepussa tietenkin viimeistelee eroottisen asun!

Mansikkamato.fi seksikauppa myy laadukkaat anaalitapit sekä anustapit aina edullisesti! Täältä löytyy varmasti myös se paras anustappi miehelle ja naiselle! Jos haluaa pientä hauskuutta petipuuhiin, miten olisi anustappi hännällä tai iso anustappi? Katso kaikki anaali lelut laajasta seksilelu valikoimastamme.

Anustapit ja anaalitapit Mansikkamato.fi

Filter