Musiikkivibraattorit ja kameravibratAnaalihelmet

Orgasmin maksimointiin laukeamisen hetkellä löytyy mahtava keino, nimittäin anaalihelmet ja anaalihelmisauvat! Ne painetaan anukseen etukäteen ja vedetään ulos juuri kun saa orgasmin.

Tämä tuntuu useimmista todella nautinnolliselta. Useimpien anaalikuulien ja sauvojen varsi on pallotettu, pallot tuntuvat ihanilta, kun ne venyttävät hieman sulkijalihasta.

Anaalihelmet tuovat nautinnon

Osassa anaalihelmisauvoista on eri kokoisia palloja, joissakin suurin pallo ensimmäisenä ja joissakin viimeisenä. Sauvat ovat varsin taipuisia ja hieman kimmoisia.

Anaalikuulat on valmistettu joko Jellystä tai silikonista. Molemmat ovat yhtä hyviä, joskin silikonin kanssa käytettäväksi sopivat vain vesipohjaiset liukuvoiteet. Näitä myös thai helmisauvoiksi kutsuttuja seksileluja voi käyttää hyvin myös liukuvoiteen leivittämiseen perille asti ennen analliseksiä. Anaaliliukuvoide sopii parhaiten peppuseksiin! Sulkijalihaksia rentouttavat anaaliliukasteet ja voiteet ovat myös kokeilemisen arvoisia!

Mansikkamato.fi seksikauppa myy laadukkaat anaalihelmet sekä anaalikuulat aina edullisesti. Tutustu laajaan valikoimaamme, joista löydät varmasti huippukivat ja supernautinnolliset seksivälineet!

Anaalihelmet ja helmisauvat seksikauppa Mansikkamato

Filter