Huput ja silmälaputAnaaliseksi sujuvaksi seksileluilla

Anaaliseksivälineet tekevät anaaliseksistä entistä nautinnollisempaa. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös kakkosaukkoon, sillä sieltä sattaa löytyä mahtavia nautinnontunteita.

Anaaliseksiä voi harrastaa tietenkin kumppanin kanssa aidolla kalulla tai seksileluilla, mutta sujuu se yksinkin, kiitos monipuolisen välinevalikoiman!

Anustapit ja anaaliplugit

Anustapit ja erilaiset anaaliplugit ovat yleisimpiä naaliseksivälineitä. Niitä löytyy eri materiaaleista valmistettuina ja tietenkin eri kokoisia ja eri värisiä sekä muotoisia. Perinteinen kartion muotoinen anustappi on hyvä tapa aloittaa ja jos rohkeutta ja haluja riitää niin voi siirtyä vähitellen todella järkyttävän kokoisiin välineisiin! Eli kokeilunhalua ja seikkailumieltä mukaan!

Anaalihelmet

Anaalihelmet ovat myös varsin suosittuja! Niillä voi liukastaa anuksen helposti ennen seksiä ja pallojen työntely anuksessa tuntuu monesta kiihottavan nautinnolliselta. Parhaimmillaan anaalihelmet ovat kun ne vedetään ulos laukeamisen kanssa samaan aikaan. Tämä voi saada orgasmin tuntumaan plajon antoisammalta!

Eturauhaskiihottimet

Eturauhaskiihottimet on miehille suunniteltuja vibraattoreja, jotka hierovat välilihan aluetta ulkopuolelta sekä eturauhasta sisäpuolelta. Eturauhaskiihottimen avulla voi saada eturauhasorgasmin, joka on monesta todella upean tuntuinen kokemus!

Anaalihuuhtelu & enema

Anaaliseksissä ja seksileikeissä puhtaus on tärkeää, sillä luonnollisista syistä tämä nautintokolo on usein puhdistuksen tarpeessa. Onneksi anaalin puhdistukseen löytyy käteviä seksivälineitä, kuten enema-välineitä. Esimerkiksi erilaiset sopivilla kärjillä varustetut pumput ovat käteviä. Pumppuun imetään vettä, senkärki on pyöristetty, joten ainakin anaalilikasteen kanssa se sujahtaa helposti aukkoon, jolloin vesi puristetaan sisään ja kohta se päästetään pois. Tämä toistetaan muutama kerta, jolloin paikka on valmis anaaliseksiin tai seksivälineiden käyttöön.

Dildot

Dildot eivät ole tietenkään yksistään anaaliseksiä varten, mutta ne sopivat siihenkin kuin tikka koloon. Erotiikkaliike Mansikkamadon valikoimasta löytyy paljon erityisesti anaalikäyttöön suuniteltuja dildoja. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi sarjan dildoihin, josita löytyy ties minkä muotoista ja kokoista! Katso myös dildot! Näiden sauvojen käyttäminen onnistuu helposti yksinkin, sillä monessa on pohjassa tukeva imukuppi, jolla jörtikän saa tukevasti kiinni lattiaan tai seinään.

Fisting eli nyrkkinainti

Fisting on oma lukunsa, mutta aina ei tarvitse tunkea nyrkkiä peppuun, sillä avuksi löytyy mitä käyttökelpoisempia erittäin suurikokoisia dildoja ja muita välineitä, joilla anus varmasti venyy äärirajoilleen.

Anaaliliukuvoiteet

Anaaliliukuvoiteet ovat käytännössä välttämättömiä, jotta seksilelut luistavat miellyttävästi. Anaaliliukasteita löytyy, kuten muitakin, valtavasti erilaisia ja osa on lievästi puuduttavia, limakalvoja hoitavia tai lämmittäviä tms. Tutustu seksikauppa Mansikkamadon laajaan valikoimaan ja tilaa anaaliliukuvoiteet netistä edullisesti!

Tilaa seksilelut anaaliseksiin, anustapit ja dildot sekä anaaliliukuvoiteet yms. halvalla netistä! Katso laaja valikoima seksikauppa Mansikkamato.

Anaaliseksi anustapit dildot seksikauppa Mansikkamato

Filter