seksikauppa-affiliate-kumppanuusohjelma-suomiMansikkamato.fi seksikaupan affiliate kumppanuusohjelma

REKISTERÖI AFFILIATETILI.| KIRJAUDU

Tarjoamme:

  • 15% komission kaikesta myynnistä.

  • Lifetime komissiot*

  • Viikottaiset tilitykset**

  • Reaaliaikaiset tilastot.

  • Markkinointimateriaalit.

  • Hyvin myyvät ja houkuttelevasti hinnoitellut tuoteet

  • Välitön affiliatetilin hyväksyntä – aloita saman tien!

Mansikkamadon kumppanuusohjelma on tehty ajatuksella “from affiliates to affiliates”. Meillä on kokemusta kumppanuusmarkkinoinnista vuodesta 2001 lähtien ja yhtiömme harjoittaa kumppanuusmarkkinointia myös affiliate-asemassa edelleenkin. Tiedämme täsmälleen, mikä tekee kumppanuusohjelmasta houkuttelevan ja toimivan. Tätä käytännön tietoa hyödyntäen, olemme pyrkineet rakentamaan seksikauppa Mansikkamadon kumppanuusohjelman ennen kaikkea myös kumppaneiden kannalta toimivan.

Lifetime affiliatekomissiot*

Kyllä! Kumppanuusohjelmamme tarjoaa ikuiset komissiot! Kun toimitat meille asiakkaan, maksamme komission kaikista asiakkaan tekemistä ostoksista myös tulevaisuudessa. Tämän helpompaa tapaa rakentaa jatkuvaa tulovirtaa ei olekkaan! Tiedämme, että mikään ei ole sen turhauttavampaa kumppanin kannata kuin lähettää aina lisää ja lisää liikennettä, mutta saada siitä ainoastaan kertakorvaus. Me haluamme, että kumppanimme menestyvät ja pystyvät kasvattamaan jatkuvasti tulovirtaansa, kumppanimarkkinoinnissa tämä on mahdollista pitkällä tähtäimellä ainoastaan, mikäli kumppani saa komission myös kauttaan tulleen asiakkaan myöhemmistä ostoksista. Ja tämän seksikauppa Mansikkamadon affiliateohjelma tarjoaa.

Viikottaiset tilitykset**

Kyllä! Maksamme komissiot viikottain.

Reaaliaikaiset myynti- ja liikennetilastot

Affiliatealueelta näet reaaliaikaiset tiedot kauttasi tulleista myynneistä ja niistä kertyvistä komissioista. Lisäksi näet reaaliaikaiset tiedot lähettämästäsi liikenteestä.

Hyvin myyvät ja houkuttelevasti hinnoitellut tuotteet

Mansikkamato.fi verkkokaupan hintataso on erittäin edullinen, joten ei ihmekkään, että asiakkaamme ostavat meiltä uudestaan ja uudetsaan. Lisäksi tuotevalikoimamme on jalostettu hyvin myyväksi, meiltä löytyy kaikki tarpeellinen ja myös hieman erikoisempia tuotteita, mitä ei muualta saa. Seksileluvalikoimamme myös uudistuu jatkuvasti, mikä pitää luonnollisesti mielenkiintoa yllä. Yhdessä tämä on lyömätön win-win yhdistelmä niin asiakkaille, meille kuin affiliate-kumppaneillekkin!

Custom Slugs – kustomoidut affiliatelinkit – linkitys myös suoraan tuotteisiin

Affiliatealueen kautta voit tehdä haluamanlaisesi affiliatelinkit. Esim. “mansikkamato.fi/ref/customslug” tai “mansikkamato.fi/ref/supertarjous”. Tämän lisäksi voit generoida helposti suoraan tuotteisiin tai tuotekategorioihin johtavia linkkejä!

Suorat linkit – cloaked affiliate links

Suorat linkit näyttävät kävijöillesi normaaleilta linkeiltä, sillä ne ovat normaaleja linkkejä! Nämä ovat erinomaisia blogeissa ja sähköposteissa, joissa affiliatelinkki saattaa vähentää klikkauksia. Voit affiliate-alueen kautta ilmoittaa ne domainit mistä lähetät liikennettä. Nyt ilmoittamasi domainit on yhdistetty tiliisi ja kaikki niistä tuleva liikenne yhdistyy automaattisesti myös tiliisi. Tämä mahdollistaa suorat linkit (mansikkamato.fi tai mansikkamato.fi/tuote) ilman linkissä olevaa affiliatekoodia. Suorien linkkien käyttö on optio ja voit halutessasi käyttää normaaleja affiliatelinkkejä.

Komissioiden maksu IBAN-tilisiirtona tai PayPal tilille.

Maksamme komissiot valintasi mukaan joko PayPal:in kautta tai IBAN-tilisiirtona. Jos haluat maksut tilisiirtoina tai haluat vaihtaa maksutapaa, ilmoita siitä affiliate managerille.

Henkilökohtainen affiliate manageri

Henkilökohtaiselta affiliate manageriltasi voit kysyä mitä tähansa mieltäsi askarruttavaa. Tarvitsetko kustomoituja bannereita tai jotakin muuta? Hänen tehtävänsä on auttaa sinua menestymään ja hän on käytössäsi lähestulkoon 24/7. Tavoitat affiliate managerisi sekä sähköpostitse että puhelimitse ja myös Skypen tai WhatsAppin kautta. Hän palvelee sinua tietenkin suomeksi.

Välitön tilin hyväksyntä

Haluatko aloittaa saman tien? Tiedämme kuinka puuduttavaa on odottaa tilin hyväksymistä silloin kun haluaa tarttua toimeen. Hyväksymme affiliatetilisi välittömästi, voit aloittaa heti! Tarvitse vain toimivan sähköpostiosoitteen. (Huom! rekisteröintilomakkeessa “payment email” tarkoittaa PayPal sähköpostiosoitettasi, jos sinulla ei ole PayPal tiliä, laita kohtaan normaali sähköpostiosoitteesi. Voit muuttaa sen myöhemmin tai ilmoittaa affiliate managerille tilinumerosi komissioiden maksua varten).

Ainoa edellytys affiliatetilin rekisteröinnille on, että kumppani toteuttaa markkinointiaa siten, että se on lakien ja hyvien tapojen mukaista. Tämän lisäksi kumppanin tulee olla joko yrityksen edustaja tai ammatinharjoittaja. Yrityksesi voi sijaita myös ulkomailla.

*Lifetime komissiot maksetaan niin kauan kuin kumppanuusohjelma on voimassa, kumppanuusohjelman tarjoaja voi koska tahansa lakkauttaa kumppanuusohjelman, jolloin myös komissioiden maksaminen lopetetaan. Purkautunut tai irtisanottu kumppanuussopimus johtaa automaattisesti komissioiden maksamisen välittömään loppumiseen.

**Viikottaiset tilitykset ovat mahdollisia vakiintuneille kumppaneille. Tämä tarkoittaa, että kumppanuus on jatkunut jonkin aikaa, eikä kumppanin kautta tulleissa kaupoissa ole merkittävästi normaalia enemmän purkautuneita kauppoja tai maksuepäselvyyksiä. Ota yhteyttä affiliate manageriin saadaksesi viikottaiset tilitykset.

REKISTERÖI AFFILIATETILI.| KIRJAUDU