Tutustu Satisfyer Pro 2 ja valmistajan muihin yli sataan seksileluun!

Satisfyer seksivälineet ovat aivan omaa luokkaansa, mitä tulee nautintoon ja laatuun. Ne on suunniteltu tuomaan mahtava orgasmi innovatiivisilla keinoilla ja tekemään seksistä entistä parempaa niin naisille kuin miehillekin. 

Satisfyer seksilelut ovat innovatiivisia, henkeäsalpaavan nautinnollisia ja jopa ajattomia – se on paras tapa kuvata Satisfyerin hieromasauvoja, klitoriskiihottimia ja muita seksivälineitä, joista Satisfyer Pro 2 on tunnetuin esimerkki, mutta sarjaan kuuluu kymmeniä muitakin toinen toistaan nautinnollisempia seksileluja hieromasauvoista, penisrenkaisiin, paineaaltostimulaattoreihin ja kuukautiskuppeihin!

Vallankumouksellisen ilmapulssiteknologiansa avulla Satisfyer auttaa miljoonia naisia ​​ympäri maailman saamaan seuraavan huippuorgasmin. Tätä tekniikkaa hyödyntäviä seksivälineitä sarjaan kuuluu useampia, joten kannattaa tutustua valikoimaan, joka on saatavana kokonaisuudessaan Mansikkamadolta!

Valmistajan seksilelut ovat saaneet useita tunnustuksia ja palkintoja, mukaan lukien erilaiset muotoilu- ja innovaatiopalkinnot. Ne puhuvat puolestaan, mutta kehitys jatkuu! Tästä hyvänä esimerkkinä ovat sovelluslelut, jotka tarjoavat sinulle täysin uuden tavan hallita seksileluasi. Kävisikö värinät musiikin tahtiin? Miltä kuulostaisi kumppanisi, joka ohjaa lelua älypuhelimen kautta riippumatta siitä, missä olet?

Air Pulse Technology -tekniikan ansiosta voit päättää täysin, koska ja miten haluat saada orgasmin. Kun olet asettanut lelun klitorikselle, Satisfyer tuottaa paineaaltoja eri vahvuuksilla ja tasoilla, jotka voit valita vapaasti.

Satisfyer-tuotemerki tarjoaa myös nimenomaan miesten tarpeisiin räätälöityjä seksivälineitä nykyaikaisen ihmisen maailmaan: korkean teknologian masturbaattorit, joilla on erityinen muotoilu ja jotka käyttävät sisäänrakennettua lämpömoottoria simuloimaan kehon lämpötilaa, tuottamaan tärinää ja saamaan aikaan ennenkokemattomia laukeamisia myös miehille!

Satisfyer Pro 2 klitoriskiihottimet

Paras seksikauppa netissä myy Satisfyer Pro 2 klitoriskiihottimet aina halvalla!

Pro 2 Next Gen-klitoriskiihottin toimii ainoalaatuisen innovatiivisella tavalla, sillä se käyttää kiihottamiseen ääni- ja paineaaltoja imien samalla klitorista. Tämä saa aikaan vääjäämättä huippuvoimakkaan orgasmin hyvin nopeasti. Klitoriksen pintaverisuonet aktivoituvat kevyen imun johdosta, mikä johtaa entistä voimakkaampaan orgasmiin kasvaneen herkkyyden johdosta. Satisfyer Pro 2 Next gen on entisestään paranneltu malli, joka tuo entistä upeamman tyydytyksen!

Pro 2 Plus Vibration -klitoriskiihottin on entisestään paranneltu malli, sillä ääni- ja paineaaltojen sekä imun lisäksi se toimii vibraattorina väristen, mikä luonnollisesti maksimoi nautinnon jo saa aikaan orgasmin entistä helpommin. Tämä toimii myös naisille, joille orgasmin saaminen on muuten haastavaa.

Paineaaltovibraattorit naisille

Paineaaltovibraattorit ovat huipputehokkaita orgasmintuojia, sillä ne sekä imevät että väriseät aiheuttaen erittäin voimakkaita orgasmeja tai syvältä kumpuavia orgasmisarjoja. Imun ja värinän yhdistelmä jättää useimpien mielestä perinteisen pelkästään värinään perustuvat naisten vibraattorit kauas taakse, mitä seksilelujen avulla saatuun nautintoon ja orgasmin voimakkuuteen tulee. Jos et ole vielä kokeillut paineaaltovibraattoreita, suosittlemme testaamaan, sillä sen jälkeen et todennäköisesti vaihda kahta asiaa, joista toinen on paineaaltovibraattori ja toinen…

Paras seksikauppa netissä myy paineaaltovibraattorit pysyvästi edullisesti!

Paineaaltostimulaattorit

Paineaaltostimulaattorit ovat huippusuosittuja seksivälineitä, sillä ne saavat aikaan upeita orgasmeja käyttämällä ääniaaltoja ja paineaaltoja koskettamatta klitorista. Stimulaattori asetetaan klitoriksen päälle, jolloin klitoris jää suuosan sisään tiiviisti, mutta hienovaraisesti. Paineaaltostimulaattori imee suuosaan alipaineen, joka saa klitoriksen paisumaan ja nousemaan hupustaan kohti stimulaattorin aukkoa. Tämä yksistään saa aikaan orgasmin, mutta se tulee olemaan jotakin ennen kokematonta, sillä silikonisen suuosan sisällä ja klitoriksen ympärillä kiertää alipaineistettu ilma, kiihdyttäen veren virtausta pintaverisuonissa ja samalla ääniaallot pumppaavat kehon herkintä kohtaa siten, että lopputuloksena on tajunnan räjäytävä orgasmi.

 

 

Tilaa paineaaltostimulaattorit parhaasta seksikaupasta netistä huomaamattomasti toimitettuna ja edullisesti!

Seksilelut pareille

Seksilelut pareille tuovat rakasteluun uuta potkua ja jännitystä sekä nautintoa. Suosituimmat seksivälineet pariskunnille ovat ehdottomasti rakastelun aikana käytettävät Couple Vibe ja Satisfyer Pro 4 Couples kiihottimet, jotka kiihottavat ja tuovat todella upeaa lisänautintoa molemmille. Myös muut sarjan seksivälineet sopivat hyvin yhdessä käytettäviksi, sillä niiden kanssa vain mielikuvitus on rajana ja välineet tuovat uusia mahdollisuuksia kumppanin kiihottamiseen ja nautinnon antamiseen molemmille.

Satisfyer hieromasauvat vibraattorit naisille

Valikoimastamme löytyy myös Satisfyerin valmistamat upeat ja hekumallisen nautinnolliset vibraattorit naisille, esimerkiksi klitoriskiihottimella varustetut vibrat ja huippusuosittu Magic Wand -malli! Nämä naisten hieromasauvat on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, kuten muutkin tuoteperheen seksivälineet ja ne on suunniteltu anatomisesti oikein nautinnon maksimoimiseksi. Siinä on onnistuttu erinomaisesti. valitse oma suosikkisi ja teistä tulee erottamattomat! Sauvat ovat pirteän näköisiä ja erittäin tehokkaita!

Seksilelut miehille – masturbaattorit ja penisrenkaat

Satisfyer valmistaa seksileluja myös miehille ja ne ovat yhtä innovatiivisia sekä laadukkaita kuin sarjan naisille tehdyt seksivälineet. Satisfyer miesten seksilelut on myös suunniteltu anatomisesti oikein sja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Saatavilla on mm. tehokkaat masturbaattorit ja huippuhyvät penisrenkaat. osaa miesten seksivälineistä voi ohjata kätevästi myös puhelimenappilla!

Seksuaaliterveys – kuukautiskupit ja gaisha-kuulat

Satisfyer valmistaa myös seksuaaliterveystuotteita, jotka ovat erittäin laadukkaita ja käytännöllisiä. Esimerkiksi ympäristöä ja rahaa säästävät kuukautiskupit sekä tehokkaat ja miellyttävän tuntuiset geisha-kuulat ovat saaneet suuren suosion.

Katso lisätietoja vamistajan sivuilta tai tilaa oma Satisfyer seksivälineesi jo tänään Mansikkamato seksikaupasta Suomen edullisimpaan hintaan!