Palautukset

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 30vrk palautusoikeus.

Voit vaihtaa palauttamasi tuotteen samanlaiseen tai toiseen saman hintaiseen tuotteeseen tai useampaan tuotteeseen, jotka vastaavat yhteishinnaltaan palauttamasi tuotteen hintaa tai voimme palauttaa tuotteista maksamasi summan.

Jos haluat tehdä palautuksen, toimi seuraavasti:

    1. Täytä palautuslomake tai laadi vapaamuotoinen viesti, josta ilmenee samat tiedot, ja liitä se palautuksen mukaan.
    2. Lähetä palautus postitse yhteystiedot sivulta löytyvällä osoitteellamme.
      (Huom! Lähettäjä maksaa palautuspostimaksun! Älä lähetä palautusta postiennakolla.)

Huom! Mikäli tilattua lähetystä ei noudeta, vähennetään lähetyksen palautumisesta aiheutuneet kustannukset hyvitettävästä summasta. Mikäli palautettavan lähetyksen postimaksua ei ole maksettu ja joudumme lunastamaan lähetyksen postista, nämä kustannukset vähennetään hyvitettävästä summasta.

Huom! Logistisista syistä otamme vastaan lähetyksiä ainoastaan postin kautta. Emme valitettavasti voi noutaa muiden kuljetuspalveluiden (R-Kioski, Matkahuolto yms.) kautta lähetettyjä yksittäisiä lähetyksiä, koska niitä ei toimiteta suoraan osoitteeseemme.

Huom! Säilytä palauttamasi lähetyksen lähetystunnus, siihen saakka, että olet saanut hyvityksen / tuotevaihdon.

Huom! Tuotteiden palautus kuormittaa ympäristöä, sillä emme voi myydä palutettuja intiimituotteita eteenpäin, mistä johtuen palautetut tuotteet hävitetään. Tästä syystä toivomme, että käytät palautusmahdollisuutta ainoastaan mikäli tuote ei todellakaan vastannut odotuksiasi, ei soveltunut käyttöösi tai oli väärän kokoinen.