Ilmainen nettiarvonta

Tilaa uutiskirje ja / tai kirjoita ytimekäs arvostelu tilaamastasi tuotteesta, ja osallistut automaattisesti nettiarvontaan joka kuukausi!

Arvomme kuukausittain kaikkien arvostelun kirjoittaneiden sekä kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken palkintoja. Arvontaa osallistuvat kaikki arvostelut sekä kaikki uutiskirjeen tilaajat, niin uudet kuin vanhatkin. Uutiskirjeen tilaaminen tuo sinulle yhden “arpalipun.” Jos haluat moninkertaistaa voittomahdollisuutesi, voit myös kirjoittaa arvosteluja! Arvostelut osallistuvat toistuvasti arvontoihin. Moninkertaista voitonmahdollisuutesi kirjoittamalla useampia arvosteluja. Mitä useamman tuotteen arvostelet, sitä todennäköisemmin voitat, sillä jokainen arvostelu on itsenäinen “arpalippu”. Jos voitat kerran, voit voittaa toisenkin kerran samalla arvostelulla. Kyseisen kuukauden palkinnon näet näiltä sivuilta.

Nettiarvonnat

LYHYESTI: Tilaa uutiskirje ja avaa se = 1 x arpalippu, kirjoita tuotearvostelu = 1 x arpalippu = sinulla on kaksi arpalippua kuukaudesta toiseen. Kirjoita toinen arvostelu koska tahansa ja sinulla on nyt yhteensä kolme arpalippua kuukaudesta toiseen.

Arvostelussasi näkyy ainoastaan etunimesi!

Arvostelun sisältö ei vaikuta arvontaan, kone arpoo automaattisesti voittajan kaikkien arvostelujen joukosta. Kirjoitathan kuitenkin asiallisen arvostelun, josta on hyötyä muille kyseisen tuotteen hankintaa harkitseville, voit vastata arvostelussasi esim. seuraaviin kysymyksiin tai joihinkin niistä:

  • Tuotteen hyvät puolet?
  • Tuotteen mahdolliset huonot puolet?
  • Miten hinta vastasi tuotetta?

Huom! Arvostelun kirjoittaminen on mahdollista vain, mikäli olet tilannut ko. tuotteen. Haluamme aitoa ja oikeaa palautetta tuotteistamme ja tarkoitus on palkita arvostelut toistuvilla voittomahdollisuuksilla! Tarkoitus ei kuitenkaan ole mahdollistaa kymmenien tai satojen tuotteiden tilaamista ja niiden palauttamista, vain jotta voisi maksimoida toistuvat voittomahdollisuudet. Tästä syystä arvontaan osallistuvat vain arvostelut tuotteista, joita ei ole palautettu (lukuunottamatta takuuvaihtoja). Lisäksi edellytyksenä on, että arvostelu on julkaistu ja näkyvissä. Sisältövastaavallamme on täysi päätösvalta sen suhteen julkasitaanko jokin tietty arvostelu sivuillamme vai ei. Huomaa myös, että esim. mikäli tuote poistuu valikoimastamme, se saatetaan poistaa kokonaan sivuiltamme, jolloin ko tuotteeseen liittyvät arvostelut ja “arpaliputkin” poistuvat, eivätkä ole enää voimassa.

Huom! Arvontaan osallistuvat vain ne uutiskirjeen tilaajat, jotka ovat avanneet ko kuukauden uutiskirjeen ja joiden uutiskirjeen tilauksen tila on “aktiivinen”, eli maili on saatu toimitettua onnistuneesti tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Sama henkilö voi osallistua ainoastaan yhdellä sähköpostiosoitteella.

Jos et ole vielä tilannut uutiskirjettämme, tee se nyt ja osallistu arvontaan.

Nettiarvonnan palkinto tässä kuussa:

  • 100€ lahjakortti Mansikkamato.fi verkkokauppaan.
  • Lisäksi hyvitys koko sen tilauksen summasta, johon arvostelemasi tuote kuului. Jos tilasit 100€ arvosta niin hyvitys on 100€.
    Huom! Mikäli voitit uutiskirjeen tilaamisen perusteella, hyvitystä ei luonnollisesti makseta, koska ei ole hyvitettävää tilausta, eli voitat “ainoastaan” 100€ lahjakortin.

Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse, joten pidä huolta, että asiakastiedoissasi on toimiva email-osoite ja se on sama kuin uutiskirjeen tilaamiseen käyttämäsi! Mikäli voittaja ei vastaa emailiin kahden viikon (14vrk) kuluessa, suoritetaan uusi arvonta ja palkinto siirtyy uudelle voittajalle. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjan voidaan julkaista uutiskirjeessä ja/tai muissa medioissa. Missään tapauksessa koko nimeä ei julkaista, vaan lyhennetyssä muodossa esim. “Palkinnon voitti Jussi K.” tai “Jaana V.” Näin menettelemme yksityisyyden suojaamiseksi.

Onnea nettiarvontoihin!