Maksutavat

 • Tilisiirto verkkopankkisi kautta

  Maksa tilauksesi verkkopankkisi tai maksuautomaatin kautta. Maksutiedot näkyvät ruudulla heti kun olet tehnyt tilauksen ja saat ne myös sähköpostitse. Lähetämme tuotteet heti kun suoritus näkyy tilillämme (Danskebank). Suora tilisiirto ostajan tililtä myyjän tilille on kaikista selkein tapa tehdä kauppaa, eikä siihen liity turhia välikäsiä tai maksunvälittäjäyrityksiä. Huom! Kyseessä ei ole “automaattinen” verkkopankkimaksu, vaan maksutiedot on syötettävä itse kuten laskua maksettaessa.

 • Korttimaksu (pankki- ja luottokortit kuten Visa ja MasterCard)

  Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Korttitietoja ei talletetan omaan järjestelmäämme ja ne välittyvät salattuna rahalaitokselle.  Maksu näkyy meillä välittömästi ja tilaus lähetetään heti.

 • PayPal

  Voit maksaa tilauksesi käyttämällä PayPal tiliäsi tai maksaa PayPal:in kautta luotto- tai pankkikortilla. Maksu näkyy meillä välittömästi ja tilaus lähetetään heti.

 • Bitcoin (toistaiseksi pois käytöstä)

  Lähetä maksu Bitcoin-osoitteeseemme, jonka saat heti tilauksen tehtyäsi. Maksuosoite lähetetään myös sähköpostitse. Maksu näkyy meillä välittömästi ja tilaus lähetetään heti.

 • Postiennakko 12.90€

  Postiennakkotilauksia ei voi tehdä verkkokaupan kautta, jos haluat toimituksen postiennakolla, se onnistuu, kun soitat tilauksesi! Postiennakko tilauksiin lisätään postiennakkomaksu 12.90€