• Tilisiirto verkkopankkisi kautta

    Voit maksaa tilauksesi verkkopankkisi kautta. Maksutiedot (tilinumero ja saaja) näkyvät ruudulla heti kun olet tehnyt tilauksen. Huom! Kyseessä ei ole “automaattinen” verkkopankkimaksu, vaan maksutiedot on syötettävä itse kuten laskua maksettaessa. Maksu näkyy meillä viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa, poislukien maksupäivä. Tämä on luotettavin maksutapa, sillä maksu tulee suoraan meille, ilman maksunvälittäjiä, eikä sinun tarvitse antaa tilitietojasi kenellekään.

  • Pankkikortit ja luottokortit

    Voit maksaa luottokorteilla (Visa ja Mastercard) sekä pankkikorteilla. Hyväksymme korttimaksuna enintään 500€ summan. Mikäli tilauksesi loppusumma ylittää tämän, käytä maksutapana tilisiirtoa.

  • Kryptovaluutat

    Voit maksaa Bitcoineilla. Lähetä maksu tilauksen jälkeen ruudulla näkyvään BTC osoitteeseen, jonka voit myös lukea QR-koodilla. Saat maksuosoitteen ja QR-koodin myös sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Bitcoin on erinomainen maksutapa, mikäli arvostat yksityisyyttäsi. Emme käytä maksuvälittäjiä, maksu tulee suoraan meidän osoitteeseemme. Olemme yksi ensimmäisistä Suomalaisista verkkokaupoista, joka otti Bitcoinmaksut käyttöön!