Maailman kuulut Magic Wand hieromasauvat

Mansikkamato seksikaupasta saat parhaat Europe Magic Wand orgasmikoneet, eli taikasauvat, jotka todella vievät naisen kuin naisen värähtelyllään vääjäämättömästi orgasmisarjojen kiimaisille kukkuloille. Näitä aikuisten taikasauvoja voi käyttää joko yksin tai yhdessä partnerin kanssa. Nämä sopivat myös vaikkapa hartioiden hierontaan, mutta parhaimmillaan nämä legendaariset hiuppukivat aikuisten lelut ovat intiimeitä alueita kiihoitettaessa. Valikoimassamme on yli sata erilaista Wandia, katso kaikki saatavana olevat eri sauvamallit ja kärkiosat Magic Wand osastoltamme!

Suosittelemme Magic Wand Europe

EU Magic Wand 220V on ollut vuosikausia yksi myydyimmistä seksivälineistä, se on suunniteltu Hitachi Magic Wand vibraattorin pohjalta (jonka Hitachi poisti markkinoilta, koska seksivälineenä huippusuision saanut hieromakone ei enää sopinut heidän yrityskuvaansa…) eikä ihme, sillä sen avulla nautit säväyttävän nautinnollisista orgasmeista helposti! Soveltuu myös niskan ja muiden paikkojen hierontaan, mutta tämä voimakaasti värisevä ja verkkovirralla toimiva hieromasauva on tietenkin seksileikeissä joko yksin tai partnerin kanssa! Hanki sinäkin huipputehokas supersuosikki omaan seksilelulaatikkoon!

Kiihotinkärjet Wand sauvoihin

Näihin huippukivoihin hieromasauvoihin on saatavan monenlaisia supernautinnollisia lisäkärkiä, joilla Wandi muuttuu vieläkin nautinnollisemmaksi. Sauvoihin löytyy kärkiosia niin naisille kuin miehille. Katso kaikki saatavana olevat eri sauvamallit ja kärkiosat Magic Wand osastoltamme!

Huomaa, että Wandeja on eri kokoisia ja kannattaakin olla tarkkana tuunatessa niitä kiihotuskärjillä, sillä kaikki kärjet eivät sovi kaikkiin sauvoihin, johtuen niiden koko eroista. Voit varmistaa haluamasi lisäkärjen yhteensopivuuden valitsemaasi Wandiin kysymällä asiakaspalvelustamme!

Magic Wand auttaa saamaan orgasmin ja tekee siitä intensiivisemmän

Näiden sauvojen avulla naisen on helppo saavuttaa orgasmi, vaikka se olisikin muutoin vaikeaa. Myös monet seksuaaliterapeutit suosittelevat Magic Wand Europe tyyppistä hieromalaitetta asiakkailleen, joilla on hankaluuksia saavuttaa orgasmi. Vuonna 2008 tehdyn tutkimuksen mukaan 93% 465 naispotilaasta saavutti orgasmin Hitachi Magic Wandin avulla. Sauvan tehokas värinä tekee orgamista myös entistä intensiivisemmän ja se on helppo saada jopa monta kertaa peräkkäin. Joko olet kokeillut?

Näitä sauvoja onkin käytetty jo lähes parikymmentä vuotta tekemään nautinnosta entistä suurempi. Sauvat ovat myös kehittyneet vuosien varrella entistä paremmiksi seksivälineiksi. Katso kaikki saatavana olevat sauvamallit ja kärkiosat Magic Wand osastoltamme!