Lovers Premium on ainutlaatuisen ihana seksilelumerkki, joka on kehitetty erityisesti parisuhdetta ajatellen pariskunnille. Nämä seksivälineet on tarkoitettu nautinnonhaluisille ja kokeilunhaluisille pareille, jotka haluavat kokea entistä syvempää läheisyyttä ja saada seksistä irti entistä enemmän nautintoa. Sarjasta löytyy tietenkin myös välineitä pariskuntien lisäksi sekä naisille että miehille. Tuoteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne ovat kauniisti pakattuja. Tämän lisäksi tuotesarjan seksilelut ovat varsin edullisia, puhumattakaan siitä, että seksikauppa Mansikkamato myy ne vieläkin edullisemmin.

Lovers Premium vibrat

Seksivälinesarjaan kuuluu monenlaisia toinen toistaan kutkuttavampia vibroja, joilla pääseet nautinnon huipulle helposti. Valitse houkuttelevin tai vaikka parikin, sillä nämä ovat varsin edullisia, mutta myös laadukkaita ja erittäin toimivia.

Eroottiset pelit & seksilelupaketit

Seksipeleillä tuot pientä lisäjännitystä parisuhteeseen. Eroottiset pelit ovat intiimi ja jännittävä tapa tutustua toiseen ja löytää molemmista uusia puolia.

Hierontalaitteet

Hierontalaitteet ovat varsin nautinnollinen lisä yhteisiin hetkiin. Niillä saat aikaan helposti sellaisia värähtelyjä, joita ei käsillä pysty taitavinkaan hieroja tuottamaan. Nämä sopivat hyvin myös esileikkeihin ihanan hierontaöljyn kanssa.

Liukasteet ja muut seksivälineet

Lovers Premium geishakuulat / treenikuulat

Sarjasta löytyy toinen toistaan kutsevempia ja taidokkaan toimiviksi muotoiltuja geishakuulia. Ne ovat oikeastaan välttämättömiä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ja niiden avulla myös seksistä saa enemmän irti kun myös lantionpohjan lihaksia oppii käyttämään!

Katso tästä kaikki seksikauppa Mansikkamadon valikoimasta löytyvät Lovers Premium seksilelut.