Kokemuksia Mansikkamato seksikaupasta

Olemme koonneet tänne vuosien varrella saamiamme kommentteja Mansikkamato.fi seksikaupastamme.

Kiitos kaikille asiakkaillemme! Teemme parhaamme tarjotaksemma seksivälineet jatkossakin suomen parhaaseen hintaan ja kasvattaaksemme mielenkiintoisten seksilelujen valikoimaamme entisestään.

Saamamme palaute kannustaa meitä myymään entistäkin halvemmalla kilpailijoidemme kauhuksi ja kanta-asiakkaidemme eduksi! Monesti meiltä kysytään salaisuutta edullisiin hintoihimme, se on yksinkertaisesti erittäin kevyt kulurakenne, josta ainoa poikkeus on Cadillacin polttoainelasku!

Kiitos toimituksesta ja kivoista seksileluista. Hintanne ovat halvimmat.

Kirsi

Tilasin Bathmate peniksenkehittimen Mansikkamadosta, koska hinta oli halvin ja siihen sisältyi myös ilmainen toimistus. Kiitos, tilaan toistekkin.

Riku

Etsin halvinta paikkaa ostaa Fleshlight Girls vagina ja onneksi löysin Mansikkamadon. Mainoksessa oli hintana 64,80€, mutta hämmästyksekseni sain sen vielä mainostettuakin hintaa halvemmalla, maksoin siitä 55€ ja risat.

Jaakko

Minusta seksivälineet kuuluvat hyvään seksiin ja ostankin seksileluja aika usein. Olen asioinut varmaan melkein kaikissa seksikaupoissa, mutta enää en asioi löydetyäni tämän hyvän verkkokaupa. Tykkään laajasta valikoismasta ja edullisista hinnoista sekä maksuttomasta toimituksesta. Aluksi hieman ihmettelin kun osa tuotekuvauksista oli englanniksi, mutta kysyttyäni asiaa asiakaspalvelusta selvisi, että niitä ei ole ehditty kääntää. Minua tuo ei haittaa.

Virpi

Tilasin We-Vibe vibraattorin ja se tuli reilussa viikossa, olin kuitenkin tilannut vahingossa väärän mallin, onneksi tuotteen vaihtaminen onnistui helposti. Kiitokset hyvistä kaupoista. Tilaan toistekkin.

Jaana

Olen ilannut tuotteita monista seksikaupoista vuosien varrella ja nykyään enää harvemmin muualta, sillä täältä saan kaikki mitä tarvitsen halvalla. Pidän kun toimitus on ilmainen, vaikka silloin pitkääkin tilata viidellä kympillä. Pidän erityisesti laajasta liukuvoidevalikoimasta. Tykkäämme kokeilla vaimon kanssa eri liukkareita.

Vesa

Meinasin tilata silikonisen seksinuken eräästä toisesta seksiliikkeestä, onneksi löysin teidät ennen kuin ehdin tilata, sillä sain paremman seksinuken lähes puolet halvemmalla. Nukke tuli kuriiritoimituksena suoraan ovelle, eikä lähetyksen päällä ollut mitään merkintöjä sisällöstä, mistä erityisesti plussaa. Todella aidon tuntuinen seksinukke. Kiitos!

Kalle

Vertailin pitkään haluamieni tuotteiden hintoja eri verkkokaupoissa ja kaikissa tapauksissa teidän kauppanne oli aina edullisin, joten ei ollut vaikea päättää mistä tilaisin.

Sari

Pidän joustavuudestanne maksutapojen suhteen, olen tehnyt monta tilausta ja maksanut kryptovaluutoilla. Toivottavasti pidätte jatkossakin tuonkin maksutavan, silloin ostan toistekkin.

Ossi

Kaverini suositteli teitä kun tuli puheeksi mistä löytäisin seksiasuja vaimolle hyvään hintaan. Teillä on hyvä valikoima ja hinnat halvat.

Isto

Pidän valikoimastanne, hyviä seksileluja ja vähän erikoisempiakin vempaimia. Paras valikoima esim. siveysvöitä. Pidän myös hyvistä hinnoista.

Sami

Voit lähettää meille kokemuksesi palautelomakkeen kautta ja lukea lisää miksi sinunkin kannattaa liittyä yli 50.000 asiakkaan tyytyväiseen joukkoon.

Yli 50.000 asiakasta ei voi olla väärässä!